Gazete Vatan Logo

Evinize eğlence merkezi kurmanın en kolay yolu

Sosyal medya kullanıcı sayısının artması, mobil cihazların yaygınlaşması ve cihazların kendi aralarında iletişim kurması gibi etkenler nedeniyle üretilen veri ve veri depolamanın önemi artıyor.

Evinize eğlence merkezi kurmanın en kolay yolu

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yaptığı “Hane Halkı Bilişim Teknolojileri Kullanım Araştırması”na göre, konutların yüzde 98,8’inde cep telefonu veya akıllı telefon bulunuyor. Raporda, yüzde 25,2’lik kesimin masaüstü bilgisayar, yüzde 43,2’sinin taşınabilir bilgisayar ve yüzde 20,9’unun ise internete bağlanabilen TV kullandığı görülüyor. Sosyal medya kullanıcı sayısının artması, mobil cihazların yaygınlaşması ve cihazların kendi aralarında iletişim kurması gibi etkenler nedeniyle üretilen veri ve veri depolamanın önemi artıyor. Paylaşılmak, depolanmak, her yerden ulaşılmak istenilen verilere erişebilmenin en kolay yolu veri depolama cihazlarından geçiyor. İnsan kaynağının yüzde 80’i Ar-Ge departmanında çalışan Synology’nin yeni ürünü DS216j ile evlerde kişisel veri merkezi oluşturulabiliyor. Tüketici talepleri dikkate alınarak üretilen cihaz, kullanıcı ve enerji dostu olmasıyla dikkat çekiyor.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yapılan “Hane Halkı Bilişim Teknolojileri Kullanım Araştırması”nagöre, bireylerin yüzde 74’ü ev ve iş yeri dışından internete bağlanmak için akıllı telefonlarını kullanıyor. Yüzde 28,9’luk kesimin, internete bağlanmak için taşınabilir bilgisayar kullandığı görülüyor. Bireyler, kişisel verilerini en uygun çözümlerde depolayarak, sevdikleriyle paylaşmak istiyor. Güvenliğin ön plana çıktığı internete bağlı veri depolama çözümleri, kullanıcıların hızlı, kolay ve güvenli veri transferini gerçekleştirebilmelerine olanak sunuyor. Veri depolama ve multimedya keyfini sorunsuz şekilde kullanıcıların hizmetine sunan DS216j, kullanımı kolay ve ekonomik bir ürün dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Multimedya dünyanıza tek tıkla ulaşın

Akıllı cihazların kullanımı ve her yerden internete erişebilme olanağının artmasıyla, veri depolama ürünlerinin öneminin ön plana çıktığını belirten Synology Türkiye Ürün Müdürü Volkan Yiğit, “Geliştirdiğimiz ürünler sayesinde verilerin depolanmasını çok daha hızlı ve kolay hale getiriyoruz. Gerek tasarımlarımız gerekse ürünlerimiz içerisinde yer alan üstün özellikler, kullanıcılara benzersiz deneyimler sunuyor. Tek tıkla kişisel verileri depolamak ve paylaşmak günümüzün vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Bulut uygulamalarıyla senkronize çalışabilen DS216j, sezgisel kullanıcı arayüzü ve yüksek performansı ile kendi veri merkezinizi oluşturmanızı mümkün kılıyor. Tatil, seyahat, aile buluşmaları gibi her türlü anının hemen depolanıp paylaşılmasına imkân veren DS216j, multimedya içeriklerin basit olarak yönetilebilmesini sağlıyor. Veri güvenliğini ön planda tutan DS216j, sunduğu yedekleme özelliği sayesinde de verileri her türlü tehditten koruyor.” dedi.

Haberin Devamı

Güçlü Ar-Ge yatırımları ile yüksek performanslı çözümler

Kullanıcılarına yüksek performanslı NAS ürünlerini sunan Synology, pazardaki fiyat oranlarında da rakiplerine göre en uygun mali politikaya sahip. En yenilikçi tasarım ve özelliklere sahip ürünlerini kullanıcılarına ulaştıran Synology, çalışanlarının yüzde 80’nini Ar-Ge bölümünde istihdam ediyor. Kullanıcılarına esneklik, menü zenginliği, basit ve kullanımı kolay arayüzler geliştiren firma, bulut uygulamaları ile senkranizasyon kolaylığı da sunuyor. Synology, üst düzey güvenlik uygulamaları ile de rakiplerinden ayrışıyor. Kriptolu güvenlik özelliklerini kullanıcılarına ulaştıran Synology, veri transferlerinde sağladığı şifreli aktarım özelliği sayesinde güvenilir veri depolama keyfi sunuyor.

Haberin Devamı

Evinizi teknoloji üssüne dönüştürün

Çift çekirdekli işlemci ile güçlendirilen DS216j’de cihaz çalışır durumdayken bile disk değiştirilebiliyor. Üstün performansı ve düşük güç tüketimi ile kullanıcıların veri depolama alışkanlıklarını değiştiren ürün, tasarımıyla göz dolduruyor. Medya akışını, dosya paylaşmayı hızlı ve basit hale getiren DS216j, verileri yedeklemek için de güvenli ve hızlı bir deneyim sunuyor. Çalışır durumdayken disk değiştirmeye olanak tanıyan DS216j, üzerindeki işlemciler ile yüksek performans sunuyor. Veri transferi için 112,75 MB/sn okuma ve 97,6 MB/sn yazma hızları sunan DS216j, sorunsuz veri aktarımına olanak sağlıyor. Yoğun kullanım sırasında 14,85 vat enerji harcayan DS216j, bekleme modunda ise 6,95 vat enerji tüketiyor. Çevre dostu DS216j, hızlı ve verimli veri depolama deneyimi yaşanmasını sağlıyor.

Haberin Devamı


KAYNAK : Teknolojioku.com - Evinize eğlence merkezi kurmanın en kolay yolu

Haftanın Android uygulama önerileri