Gazete Vatan Logo
Magazin Eve Dönüş 17. bölüm fragmanında silahlar çekiliyor-izle

Eve Dönüş 17. bölüm fragmanında silahlar çekiliyor-izle

Atv ekranının beğenilerek takip edilen dizisi Eve Dönüş 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Eve Dönüş 17. bölüm fragmanında Leyla kızına kavuşmak için velayet davası açar. Eve Dönüş 17. bölüm fragmanında Canan korkunç eziyetlerine devam edecektir. Eve Dönüş 17. bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde...

Eve Dönüş 17. bölüm fragmanında silahlar çekiliyor-izle

EVE DÖNÜŞ 17. BÖLÜM ÖZETİ

Leyla (Pınar), kardeşi olduğunu öğrendiği Aras'ın, Vedat'ı öldürmesi üzerine şok üstüne şok yaşar. Leyla'nın Aras'ı korumasına anlam veremeyen Yusuf, Leyla ile kavga eder. Ardı ardına yaşanan kötü olaylar Leyla'nın aklını başına getirir. Leyla'nın, Elif'i Canan'ın eline bırakmaya niyeti yoktur. Kızına kavuşmak için velayet davası açar.

Avukat, Leyla'nın evli olmasının mahkemede avantaj olabileceğini söyleyince, Leyla Yusuf'a evlenme teklifi eder. Kürşat, Canan'ın verdiği ilaçların etkisiyle kendini kaybeder, kızının hayatını tehlikeye atar, daha sonra Meryem'e saldırır. Kürşat'ın alkol problemi ve Canan'ın Aras'la basının diline düşmesi, dava için Leyla'nın elini güçlendirir. Sonuçta her şey Elif'in kimi seçeceğine bağlıdır. Leyla, Elif'in kendisini seçeceğinden emindir. Elif'in aklını çelmek için cici anne numarasının yetmeyeceğini anlayan Canan ise korkunç eziyetlerine geri döner!

Merve Oflaz ve Gürbey İleri'den karaoke gösterisi

Eve Dönüş dizinin iki başarılı oyuncusu Merve Oflaz ve Gürbey İleri, senaryo gereği yaptıkları karaokenin ardından, ikili hızlarını alamayıp birlikte şarkı söylemeye devam ettiler. Renkli ve eğlenceli görüntülere sahne olan dizinin 15. bölümünün çekimleri sırasında 4 saat karaoke yapan ikili, oldukça eğlenceli dakikalara imza atarak dizi ekibinden alkışları topladı.

Haberin Devamı

Merve Oflaz, "Gürbey, çok iyi anlaştığım birisi. Senaryoyu okuduğumda çekimlerde karaoke yapacağımızı duyunca çok sevindim. Sesimin çok iyi olduğunu söyleyemem ama Gürbey'le düet yapmak çok eğlenceliydi. Çekimlerde şarkı okumaya doyamayınca çekim sonrasında da devam ettik." diyerek düşüncelerini dile getirdi. Merve Oflaz'ın her bakımdan mükemmel bir partner olduğunu belirten Gürbey İleri, "Merve'yle karşılıklı rol oynamaktan oldukça keyif alıyorum. Aynı şekilde şarkı söylemek de oldukça keyifliydi." diyerek düşüncelerini dile getirdi.