Gazete Vatan Logo
Magazin Evde de taş fırın erkeğidir

Evde de taş fırın erkeğidir

Bir yere giderken dekolte giyinip giyinmediğime bakar. Bazen müdahale de eder. Hafif dekolteli gelinliğimi görünce ne diyeceğini merak ediyorum

Ekranların reyting rekorları kıran dizisi "Çocuklar Duymasm"ın oyuncu kadrosu ve teknik ekibi önceki gün iftar yemeğinde buluştu. Hotel Arcadia'daki yemeğe Pınar Altuğ dışında tüm oyuncular katıldı. Gecede ilgi odağı olan isim dizide "taş fırın erkek Haluk" rolünü oynayan Tamer Karadağlı ve 30 Kasım'da dünya evine gireceği nişanlısı Arzu Balkan'dı.

Çift, gazetecilerle yaptıkları sohbette birbirleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Tamer Karadağlı'nın özel hayatında da dizideki gibi sert bir karaktere sahip olduğunu hatırlatan Arzu Balkan, "Çocuklar Duymasm"daki kadar katı olmasa da bazı konularda sabit fikirlidir. Örneğin benim giyimime müdahale eder.

Eğer bir yere gidiyorsak dekolte giyinip giyinmediğimi inceler, çoğu zaman da karışır. Tıpkı tüm Türk erkekleri gibi. Onunla gurur duyuyorum" dedi. Balkan, düğünde giyeceği gelinliğin dekolte olduğunu, nişanlısının görünce ne gibi bir tepki vereceğini merak ettiğini söyledi. Karadağlı ise nişanlısının duygusal bir yapıya sahip olduğunu belirterek, "Ben tam bir ev kedisiyim. Ama bu, evine düşkün, evinin hakimi olan bir kedi" diye konuştu.

Haberin Devamı