Gazete Vatan Logo

Ev bitmeden önce ‘3D’ gezdirecek

DKY İnşaat, müşterilerine almak istedikleri daireyi yaşatmak için ‘Deneyim Merkezi’ açtı. Daireler, 3 boyutlu gezilebilecek.

Ev bitmeden önce ‘3D’ gezdirecek

DKY İnşaat, satıştaki projelerinden ev almak isteyenler için gayrimenkul sektöründe bir ilk olarak ‘Satış-Deneyim Merkezi’ açtı. İstanbul Levent’te Büyükdere Caddesi üzerinde yer alan deneyim merkezi için 5 milyon liralık yatırım yapıldı. DKY İnşaat’ın ilkini Kağıthane’de hayata geçirdiği ‘DKY On’ konseptine yönelik hazırlanan deneyim merkezinde projelerin örnek dairelerini gezmenin yanı sıra dairelerin iç tasarımlarını dizayn etmek, ortak alanları test etmek mümkün. Ayrıca kısa süre içerisinde üç boyutlu gözlükler ile satın alınan daireyi 3 boyutlu olarak gezme imkanı da sunulacak. DKY İnşaat, deneyim merkezini şirketin Avrupa yakasındaki merkezi olarak da kullanmayı hedefliyor.

Manzara hazır

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, deneyim merkezinde ‘DKY ON’ konseptinin tüm öğelerinin tecrübe edilebileceğini belirterek, “Proje bitmeden evin iç ve dış mekanındaki tüm detayları bu merkezde sunuluyor. Deneyim merkezini DKY On konseptinin prototipi olarak kurduk. Bu merkezde örnek daire gezmenin dışında, duvarınızda yer almasını istediğiniz tabloya kadar düzenleyip, iç dekorasyonunuzu şekillendirebiliyorsunuz. Kısa bir süre içinde

Haberin Devamı

3 boyutlu gözlüklerle satın alınmak istenen evin içini gezdirip, daha proje bitmeden dairenin bulunduğu kattan manzarayı seyrettireceğiz” diye konuştu. DKY On adı verilen konseptte komşuluk ilişkilerindeki paylaşım ve sosyallik, teknolojiyle bir araya geliyor. Club On adı verilen bir sosyal platforma üye olan proje sakinleri, bu sistem üzerinden haberleşip araç paylaşımı, yemek paylaşımı yapabilecek.

DKY İnşaat, 2015 yılını 571 daire satışı ve 330 milyon lira ciro ile kapatmaya hazırlanıyor. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya, 2016’da 875 milyon lira yatırımla 7 projeye başlayacaklarını ve 1.390 konut için temel atacaklarını söyledi.

Yüzde 10 peşinat veren evi alıyor

DKY İnşaat, satışı devam eden projelerinde yılbaşına özel bir kampanya hazırladı. Ocak ayı sonuna kadar sürecek kampanya kapsamında yüzde 10 peşinat ödeyenler, kalan ödemelerini teslimde yapabilecek.

Haberin Devamı

Projeler 4 kategoride toplanıyor

DKY İnşaat Genel Müdürü Tevfik Türel, yeni projeleri hakkında bilgi verdi. Projelerini 4 kategoride topladıklarını anlatan Türel, “DKY konseptinde aile odaklı geniş evler, DKY On konseptinde şehir içinde daha küçük metrekareli evler, DKY Cadde konseptinde butik kentsel dönüşüm projeleri ve DKY Ticari kategorisinde ticari ofis ve dükkanların ağırlıkta olduğu projeler yapacağız” dedi. Türel, projeler hakkında şunları anlattı: “DKY Kartal ve Tuzla’daki Lokum Evler projelerinde satışlarımız sürüyor. Yine Kartal’da DKY Ada ve DKY Sahil adında 2 projemiz olacak. DKY On Kağıthane’de inşaat ve satışlar sürüyor. DKY Cadde kapsamında Çeliktepe, Suadiye, Göztepe ve Erenköy’de tek blokluk projeler yapacağız. Sultanbeyli’de DKY Merkez adında bir projemiz olacak.”