Gazete Vatan Logo

Ev arayanlara Dumankaya'dan dev destek

Dumankaya, ev almak isteyen tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerine cevap veren birçok avantaj ve kolaylık sunan yepyeni bir kampanya başlatıyor

Ev arayanlara Dumankaya'dan dev destek

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, 1 Ekim 2011 itibariyle başlattığı “Ev İsteyene Dev Destek” kampanyası ile ödeme koşullarında tüketicilere hem kolaylıkları hem de avantajları birlikte sunuyor.

Dumankaya projeleri için tıklayın!

0 faiz ile 40 aya varan sabit taksit ve 0 peşinat avantajı

Kredi masrafı olmadan Dumankaya Finansman Sistemi ile ödemesini yapacak konut sahibi adayları, Dumankaya İkon, Dizayn ve Adres Panorama’da 24 ay; Modern Vadi, Flex Kurtköy ve Cadde projelerinde de 40 aya kadar sıfır faiz ile ödeme şansına sahip olacak. Kampanya kapsamında tüketicilere ayrıca ara ödemeyi 2012’ye erteleyerek sıfır peşinat ile Modern Vadi, Flex Kurtköy ve Cadde projelerinde ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

%10 indirim fırsatı

Dev Destek kampanya kapsamında, Dumankaya İkon, Modern Vadi, Flex Kurtköy, Cadde, Dizayn projelerinde geçerli olmak üzere peşin alımlarda ya da konut kredisi kullanımında %10, Adres Panorama projesinde ise peşin alımlarda %10 indirim, konut kredili alımlarda ise %5 indirim uygulanmaktadır.

Haberin Devamı