Gazete Vatan Logo

Ev alana ofisi de yanında verecek

Toya, Mecidiyeköy’de inşa ettiği Toya Downtown projesinden ev alanlara ofis de veriyor. Bir bankanın genel müdürlük binasından dönüşen projede fiyatlar 360 bin dolardan başlıyor

Ev alana ofisi de yanında verecek

İSTANBUL Mecidiyeköy’de hayata geçirdiği Toya Downtown projesinde konut ve ofisi aynı anda sunan Toya Gayrimenkul, projeden konut alana 16-23 metrekare arasında değişen bir de ofis veriyor. Her konuta tahsisli ofisler, konut alıcısının mülkünde bulunacak. 35 konut ve 35 ofisten oluşan projede ayrıca ofis alanları da bulunuyor. Toya’nın 30 milyon dolar yatırım yapacağı projede ofislerin de dahil olduğu metrekare fiyatları 3 bin 700 dolar ile 5 bin dolar arasında değişiyor. Toya Downtown projesinin lansmana özel fiyatları stüdyo daireler için 360 bin dolardan başlıyor.

Ticari ünite de var

Toya Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, konut sahibinin kendine ait olacağı ofisleri istediği gibi kullanabileceğini belirterek, “Ofis olarak tercih etmezse, yaşam alanı yapabilir, bir hobisi varsa hobi alanı olabilir. Biz şehir merkezinde bir hayat tarzı kurgulamayı arzu ettik” dedi. Projede ev sahibi olanlar, binaya ait ofis katlarında yer sahibi olmanın yanı sıra mekanın toplantı salonları, sosyal yaşam ve spor alanlarından faydalanabilecekler. Toya’nın konsept projelerinden biri olan Toya Downtown’da, stüdyo, 1+1 ve 2+1 konutlar bulunurken, konuta tahsisli özel ofisler dışında ticari üniteler de yer alıyor. Toya Downtown’da yaşam alanları ihtiyaca göre genişleyebiliyor. Projede, ev sahiplerinin şehir dışından gelen misafirleri için tasarlanmış suitler, iş görüşmeleri için toplantı odaları ve davet mekanları yer alıyor. İstanbul’da Toya’nın Qent İstinye projesinin iç mimarisini tasarlayan Porsche Design Studio, bu projede daire ve ofisleri tasarlayacak.

Haberin Devamı

Banka binası dönüştü

CEYLA Koray, Haziran 2018’de teslim edilmesi hedeflenen projenin Mecidiyeköy’de bir bankanın genel müdürlüğü alınarak hayata geçirildiğini söyledi. Bu kapsamda dönüşüme giren proje yüzde 1 KDV uygulanıyor. Toya Gayrimenkul, E-5 üzerinde Toya Plaza, Basın Ekspres Yolu’nda Toya Moda, Avcılar’da Toya Vista ve Avcılar Park, Esentepe’de Q Studio ve Qent İstinye projelerini sürdürüyor.