Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

ETİ Mersin’e Kar Yağdırdı!

50. kuruluş yılı kapsamında sürpriz etkinlikler planlayan ETİ, Mersin’e kar yağdırarak Mersinlileri mutlu etti


Ürünleriyle hayata küçük mutluluklar katan ETİ, kuruluşunun 50. yılını kutlamak için Türkiye’nin farklı şehirlerinde, beklenmedik anlarda küçük mutluluklar yaşatacağı sürpriz etkinlikler planladı.

Etkinliklerini hayata geçirmek için ETİ Mutluluk Gönüllüleri adlı bir ekip kuran ETİ, ilk sürprizini Mersin’de gerçekleştirdi ve bulunduğu coğrafya nedeniyle merkezinde 30 yıldır hiç kar yağmayan Mersin’e kar yağdırdı. ETİ’nin yaptığı sürpriz, Mersinliliere mutlu saatler yaşattı.

120 ton gerçek kar Toroslar’dan getirildi

2 ay süren hazırlık çalışmaları sonucunda gerçekleşen etkinlikte, yaklaşık 120 ton kar Toros Dağları’nın eteklerinden Mersin Barış Meydanı’na getirildi. Özel makinelerle lapa lapa kar yağdırılan Barış Meydanı’nda Mersinliler, ETİ’nin sürprizi ile mutlu saatler geçirdi.

Etkinlikte Mersinlilerin coşkusuna ortak olan ETİ İcra Kurulu Başkanı Tuncer Akgün, “50. kuruluş yılımızı klasik tarzdaki kutlamalardan farklılaştırmak istedik. Ürünlerimizle yaşattığımız 50 yıllık mutluluk hikayesini, sürprizlerimizle şaşırtacağımız ve mutluluklar yaşatacağımız etkinlikler ile kutlayacağız. Bu amaçla ETİ Mutluluk Gönüllüleri adını verdiğimiz bir ekip oluşturduk. Kutlamalarımız kapsamında gidilecek lokasyon, coğrafya, koşullar ve sahip olunan imkanlar nedeniyle o mekanda ya da bölgede şimdiye kadar yapılmamış “ilk”ler içeren etkinlikler gerçekleştireceğiz ancak temeldeki çıkış noktamız sürpriz mutluluklar yaşatmak olacak.” dedi.

Haberin Devamı

Eti Mutluluk Gönülleri, ilerleyen günlerde de yepyeni sürprizleriyle Türkiye’nin dört bir yanını dolaşarak, beklenmedik anlarda karşımıza çıkan mutlulukların değerini bir kez daha hatırlatacak.

Detaylı Bilgi için tıklayınız..