Gazete Vatan Logo

Estetik olmak isterken öldü!

24 yaşındaki bir İngiliz kadın, Tayland’ın başkenti Bangkok’ta estetik ameliyatı olmak için gittiği güzellik merkezinde anestezi sonucu hayatını kaybetti.

Estetik olmak isterken öldü!

Kadının öldüğü bilgisi polise verilir verilmez olay yeri inceleme ekipleri SP Clinic adlı güzellik merkezine gitti ve 4 katlı merkezin birinci katında kadının cansız bedeniyle karşılaştı.

Otopsi için Police General Hastanesine gönderilen genç kadının ölümü hakkında doktor Sompob Saensiri (51) göz altına alındı. Alınan bilgilere göre genç kadının aynı klinikte ikinci ameliyatıydı. Daha önce vücudundaki yağları aldıran kadın bu seferde kuyruk sokumu kemiğini düzelttirmek için gelmişti. Ameliyat öncesi entrevenöz anestezi yapılan kadın bir daha kendine gelemedi.

Bangkok polisi kliniğin yasalarla belirlenmiş olan gerekli tıbbi yardım ekibine ve ekipmanlarına sahip olup olmadığı denetlemeye başladı. Kimliği açıklanmayan kadın için İngiltere Elçiliği ile koordineli bir çalışma yürütülüyor. Otopsi raporuyla birlikte gerçek ölüm sebebi ortaya çıkması bekleniyor.