Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Eşsiz bir deneyim için keşfetmeniz gereken 5 konsol oyunu

Eşsiz bir deneyim için keşfetmeniz gereken 5 konsol oyunu

Konsolu seviyoruz. Çünkü verdiği sıra dışı deneyim, her oyuncu için özel bir nitelik sunuyor. Konsol ile oynanan ve arayüzü buna yönelik geliştirilmiş olan oyunlar, sağladığı heyecanlı ve deneyime açık yapısıyla oyunculara ayrı bir keyif veriyor. Bu içerikte sizlere sıra dışı bir deneyim yaşatan, konsol ile anlamını bulmuş oyunları tanıtacağız. Hazırsanız başlayalım

Uncharted 4: A Thief’s End

Kim hayatında biraz da Indiana Jones vari maceralara atılmak istemez ki? Uncharted serisinin en dolu oyunlarından biri olan serinin son halkası, bizlere 17.YY’ın ünlü korsanlarından Henry Avery’nin hazinesinin peşine düştüğümüz bir macera sunuyor. Oyun hem senaryosu hem de atmosferiyle konsol oyunlarının en iyi örneklerinden birini oluşturuyor.

God of War

Olympos’u içimizdeki öfkeyle tırmanmak… Güçlü hikâyelerin en güzel özelliği sizi karakterin yerine koyabilmesinden geliyor. God of War serisi bunu hakkıyla yapabilen yegâne yapımlardan sadece bir tanesi. Serinin son halkası ise İskandinav Mitolojisi’yle örülü yapısıya cesur bir yapım özelilği taşıyor.

Haberin Devamı

Death Stranding

Hideo Kojima imzasını taşıyan ve uzun yıllardır beklenen oyun; atmosferi ve post-apokaliptik yolculuk temasıyla bitmeyen bir sinematik yapının içerisindeymişiz izlenimini veriyor. Konsolun kullanım çeşitliliğinin tüm özelliklerinin bulunabileceği oyun, tüm olumlu-olumsuz eleştirilerinin yanında mutlaka deneyimlemeniz gereken yenilikçi bir anlayışa sahip.

Red Dead Redemption 2

Vahşi Batı RDR serisinden önce hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı! Çünkü deneyimleyebileceğimiz bir atmosfer önümüze kompleks olarak sunulmamıştı. Açık dünya yapısıyla oyuncuya uçsuz, bucaksız bir haritayı deneyimleten oyun; aynı zamanda interaktif yapısıyla da kendi yolumuzu çizebileceğimiz bir Western atmosferini taşıyor.

Nioh 2

Uzak Doğu mitolojisine odaklanan Nioh 2 kendi karakterimizi oluşturabileceğimiz ve serüvenimizi seçebileceğimiz bir RPG konsepti sunuyor. Oynanabilirliğinin muadillerine göre daha ayrıntılı olması ve oyun için atmosferin deneyimle birlikte sağlanması onu bir adım daha öne çıkaran etkenlerden olarak gözüküyor.

Haberin Devamı

İlandır