Gazete Vatan Logo

Esra Erol 'Arakan' için çağrıda bulundu!

Esra Erol 'Arakan' için Türk halkını duyarlı olmaya davet etti.

Esra Erol 'Arakan' için çağrıda bulundu!

Esra Erol "Herkesi avaz avaz bağırmaya davet ediyorum" dedi. Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan ve yeni formatıyla başarısına başarı katan Esra Erol Arakan için çağrıda bulundu.

Esra Erol Arakan'da yaşanan fotoğraf karelerini yayınlayarak "Canım yanıyor… Bir anne olarak bu fotoğrafa baktıkça haykırıyorum. Ve soruyorum, kıyılara vuran cansız çocuk bedenlerine daha ne kadar sessiz kalacak dünya. Aylan bebek'in cansız bedeni Bodrumda kıyıya vurduğunda bitsin artık diyen dünya! Bak bir bebek daha suların kıyısında. Burası Arakan… Üç günde üç bin Müslümanın katledildiği Arakan. Çocuklar sessiz ölür. Biz sesimizi yükseltelim. Arakan'daki bu katliama yeter artık diyelim. Önce annelerin desteğini bekliyorum. Herkesi avaz avaz bağırmaya davet ediyorum.

Ve bu konuda destek olmak isteyenleri doğru adreslere yönlendirmek istiyorum. Kızılay bu konuda çalışmalara başladı. YARDIM yazıp 2868'e mesaj göndererek bu olaya duyarsız kalmayalım." diyerek topluma öncülük eden Esra Erol güzel bir işe daha imza attı.

Haberin Devamı