Gazete Vatan Logo

Eşkıyalar yakalandı

İstanbul’da yol verme tartışması sebebiyle koltuk başlıklarıyla dövülerek öldürülen Kaplan İşcanlı’nın katilleri yakalandı. Genç adamın darp edildiği anlar benzin istasyonunun kameralarına takıldı

Eşkıyalar yakalandı

Başakşehir’de bir benzin istasyonunda yol verme kavgasıyla başlayıp bir kişinin hayatını kaybettiği kanlı kavga 10 Mayıs’ta meydana geldi. İddiaya göre, 33 yaşındaki Kaplan İşcanlı, trafikte tartıştığı 2 kişi tarafından, bir akaryakıt istasyonunda öldüresiye dövüldü. Koltuk başlıklarını mızrak gibi kullanan saldırganlar, İşcanlı’yı ağır şekilde yaralayarak kaçtı. Olayla ilgili soruşturma başlatan Cinayet polisi saldırganları belirledi. Ancak şüpheliler aramalara rağmen bulunamadı.

38 gün yoğun bakımda kaldı

Kaplan İşcanlı, 38 gün yoğun bakımda tedavi görürken, 4 gün önce yaşamını yitirdi. İşcanlı’nın ölümünün ardından Cinayet Masası ekipleri, saldırganların yakalanması için harekete geçti. Oto hırsızlıktan yaralamaya kadar suç kayıtları olduğu belirlenen Onur Y. ve Hüseyin Y. kardeşler İşcanlı’nın öldüğünü öğrendikten sonra avukata vekalet vermek için notere giderken gözaltına alındı. Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen şüpheliler, Emniyet’teki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

Cüzdanını da çaldılar

Şüphelilerin sorgusunda ve dedektiflerin araştırmasında, kavgayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. İddiaya göre, Kaplan İşcanlı, 2 saldırganla, yol vermeme sebebiyle tartıştı. Daha sonra şüphelilerden bir akaryakıt istasyonuna girdi. Burada devam eden tartışmada, şüphelilerden biri zor kullanarak İşcanlı’nın cüzdanını aldı.

Kapıyı açıp vurdu

Cüzdanını geri isteyen Kaplan İşcanlı; akaryakıt istasyonundan benzin alan Onur Y.’nin kullandığı aracın başına gitti. İddiaya göre, Onur Y., hızla kapıyı açarak, İşcanlı’nın başına bir darbe indirdi. Bunun üzerine, İşcanlı da Onur Y.’yi tekmeledi. Ardından Hüseyin Y.’de kavgaya karışınca, Kaplan İşcanlı, peş peşe aldığı darbelerle yaralandı. Onur Y., cüzdanı yere atarken, tekrar başlayan kavgada, koltuk başlığının sivri metal bölümü ile aldığı darbeler sebebiyle ağır yaralanan İşcanlı, olaydan 38 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.