Gazete Vatan Logo

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 98. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 97. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. İzlenme rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Çakırbeyliler intikamını alabildi mi? Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 98. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 98. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümüyle heyecan yarattı ve izleyicileri ekrana kilitledi. Salı akşamlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır'ı yıkan haber ne oldu? Yeni fragman ise henüz yayınlanmadı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 97. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Canını kurtarmak için yurtdışına gitme planları yapan Servet ölümünden kaçamamış, Güneş'in tetikçilerinin kurbanı olmuştur. Büyük kayıplarına sessiz kalamayacak Çakırbeyliler derhal intikam peşine düşerler.

Tetiği çekenden ziyade, bu ölüm emrini verenle ilgilenen Hızır karşılık vermekte geç kalmaz.

Hızır'ı bitirmek için sevdiklerine dokunmak gerektiğini bilen düşmanları da yaptıkları ölüm listesinde ilk sıraya Meryem'i alarak aileyi derdinden sarsacak hamle için harekete geçerler.

Meryem ise çocuğunu doğurmak uğruna çoktan kendi canından geçmiştir.

En sevdiğini korumak adına tüm kötü haberleri evinden uzak tutmaya çalışan Hızır'ın onu yıkacak asıl kötü haberi öğrenmesi ise an meselesidir.