Gazete Vatan Logo

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 94. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam son bölümüyle yayınlandı ve izleyicileri ekrana kilitledi. ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır planladığı baskını gerçekleştirdi mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 94. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz heyecan dolu gelişmeleriyle bir bölümü daha geride bıraktı. Konusu ve oyuncularıyla oldukça beğenilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 94. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İşte EDHO'nun son bölümde yaşananlar...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hızır ve Ünal Kaplan, ortak düşmanları ortaya çıkarmak amacıyla çıktıkları yolda çok önemli bir isim olan Güneş'e vararak büyük bir başarı elde etmişlerdir. Bu yolda onlara ayak bağı olan herkesin sırayla yok edilmesinin zamanı gelmiştir. Bunlardan en önemlisi, aileye sızarak Çakırbeylileri içerden bitirme görevini üstlenen Selda'dır.

Hızır'ın planlarından biri de el koydukları tırın içine saklanan Alparslan sayesinde Güneş'in mekanını belirleyip baskın yapmaktır. Tırın götürüldüğü yerin bir depodan daha fazlası olduğunu öğrenen Çakırbeyliler, ulaştıkları bu önemli bilgiyle vakit kaybetmeden harekete geçerler. Öncesinde, evde konuşulanlardan herkesin Şahin Ağa'nın mekanında toplanacağı bilgisini edinen Selda, bu bilgiyi Ekrem'le paylaşmakta geç kalmaz. Her iki tarafın da karşılıklı kuracağı pusular yüzünden yaşanacak yeni kayıplar kaçınılmaz olacaktır.

Haberin Devamı