Gazete Vatan Logo

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 71. bölüm fragmanı yayınlandı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümünde Vehbi ölüyor mu? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır Çakırbeyli’yi öldürmek isteyenler bundan sonra ne yapacak? Hızır Çakırbeyli bu saldırının intikamını nasıl alacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 71. bölümünde izleyenleri heyecan dolu anlar bekliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 71. bölüm fragmanı yayınlandı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünde Hızır Çakırbeyli’ye bir tuzak kurulmuştu ve o öldürülmek isteniyordu. Ancak tam da Hızır Çakırbeyli hedef alındığı sırada Vehbi öne atılmıştı ve vurulan Vehbi olmuştu. Hızır Çakırbeyli’nin kollarında yere düşen Vehbi’nin yeni bölümde ölüp ölmeyeceği bir hayli merak ediliyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde Hızır Çakırbeyli bu hain hamle sonrasında ne yapacak? Hızır Çakırbeyli’yi öldürmek için hamleler devam edecek mi? Bu hamleden sonra diziden kartlar yeniden karılacak gibi görünüyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 71. Bölümü ile 30 Mayıs Salı akşamı Show Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DİZİSİNİN 70. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bir önceki bölümünde Davut’un ölmesi aslında hiç kimse için tam olarak sürpriz değildi. Fakat yine de bu ölümün ardından herkes çok sarsılmıştı ve herkesin toparlanması bir hayli zaman almıştı. Özellikle bu ölümün Hızır Çakırbeyli için önemi çok büyüktü. Çünkü en önemli cephelerinden biri olan devlet cephesini kaybetmişti. Bundan sonra Hızır Çakırbeyli’nin çok iyi düşünmesi ve intikamı için çok doğru hamleler yapması gerekiyordu.

Haberin Devamı

CIA’nin en mühim adamını öldürmek ile ilgili planda da Ceylan kendisini öne atmıştı. Çünkü Ceylan bunu başarabilirse hem intikamını alacaktı hem de devleti pisliklerden biraz olsun temizlemiş olacaktı. Üstelik Ceylan, almak istediği bu çok tehlikeli görev ile alakalı olarak herkesi de ikna etmişti.

Davut’un ölümünden sonra ölüm sırası Rüstem’e gelmişti. Çünkü Rüstem, Davut’un öldürdüğü için kendisine büyük bir güven duyuyordu ve hatta kendisini masanın da lideri olarak görüyordu. Nevzat ise Serkan’ın yaptığı oyunlar meydana çıktıktan sonra başa geçmişti ve bir an evvel Rüstem’i de almak için pazarlık yapmak üzere masaya oturmuştu.

Öte yandan Şahin Ağa ile Tipi de içerde işkence gördükleri esnada sevdikleri ile alakalı olarak bir hayli şüpheye düşmüşlerdi. Bu durum onların sevdiklerinin kalbini fazlasıyla kırmalarına neden olmuştu. Artık her ikisi de kırdıkları tüm kalpleri onarmak istiyorlardı. Ancak bu onlar için hiç de kolay olmayacaktı. Tipi’nin Hızır Çakırbeyli ve Gönül ile barışabilmesi için kendisine yardımcı olabilecek tek kişi Meryem Çakırbeyli idi. Diğer taraftan Ünal Kaplan cephesinde de ilginç gelişmeler yaşanmıştı. Ünal Kaplan, Ceylan kendisinden bir iyilik istedikten sonra bu karşılık ona evlenme teklif etmişti.

Haberin Devamı

Ancak hiç kuşku yok ki dizinin en önemli anı Hızır Çakırbeyli öldürülmek istenirken Vehbi’nin vurulmasıydı.