Gazete Vatan Logo

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 70. yeni bölümünde Davut öldü mü?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Salı akşamları sevenleriyle buluşuyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 70. yeni bölümünde yine nefes kesen olaylar yaşanacak. Hızır Serkan'ı öldürecek mi? Davut'a ne olacak? Tüm bu soruların cevapları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 70. yeni bölümünde Davut öldü mü?

Reytingleri alt üst eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 70. yeni bölümüyle izleyicileri yine ekrana kilitlemeyi planlıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da saldırı olayları son bulmuyor, işte dizinin merak edilen yeni bölüm fragmanı ve özeti...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son yayınlanan bölümünde İlyas kurtulmuştu ve herkes bir açıdan rahatlamıştı. Ancak Davut hala daha Rüstem’in hedefindeydi. Bu yüzden Davut’un aracına bir bombalı saldırı düzenlenmişti. Bu saldırıda Davut öldü mü, yoksa kurtulabilecek mi? Eğer Davut ölürse bundan sonra neler yaşanacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümünde savaş devam ediyor ve pek çok önemli soru cevabını buluyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yepyeni bölümü ile 23 Mayıs Salı akşamı Atv ekranlarında izleyicilerinin karşısında olacak!

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DİZİSİNİN 69. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son yayınlanan 69. Bölümünde İlyas, Şahin Ağa ve Tipi Serkan’a esir düşmüştü. Tanık olmak için ikna olmayan bu üçlü Serkan tarafından türlü işkencelere uğramışlardı ve çok zor bir duruma düşmüşlerdi. Üstelik yaptıkları tüm fiziksel işkencelerin yanında çok daha acısı da vardı. O da yapılan psikolojik işkenceydi. Çünkü bu sevdiklerinin üzerinden yapılıyordu. Üçü de en zayıf noktalarından vurulmuşlardı ama hiçbiri yine de konuşmamıştı ve direnmişlerdi. Serkan ise yaşanacaklardan habersiz bir şekilde ortalığı karıştırmaya devam ediyordu. Şu an için her şey lehinde gibi görünen Serkan’ın keyfi de bir hayli yerindeydi.

Haberin Devamı

Şahin Ağa, Tipi ve İlyas içeride tutuldukları süre boyunca adeta sevdiklerine düşman olmaya zorlanıyorlardı. Fakat onlar buna direnirken bir yandan da dışarıda onları kurtarmak için çok ciddi bir çaba devam ediyordu. Serkan ise hala daha elindekiler ile yetinmiyordu. Fakat Hızır Çakırbeyli, kardeşi İlyas’ın içeride olmasından duyduğu derin üzüntü ile beraber onu kurtarabilmek için çok ciddi bir operasyon hazırlamaya çalışıyordu. İşte bu noktada Serkan da boş durmayıp operasyon yapmaya çalışan Hızır Çakırbeyli’nin çevresindekilere zarar vermek için uğraşıyordu. Üstelik Serkan tarafından İlyas, Şahin Ağa ve Tipi’ye yapılan işkencelerin çekilen görüntülerinin gönderilmesi herkes için bardağı taşıracak son damla olmuştu. Öte yandan Davut ise hem devleti için hem de tüm sevdikleri için var gücüyle çaba sarf ediyordu. Ancak bu çabasına rağmen Davut, Rüstem’in gerçek hedefi olmaktan kurtulamamıştı.

Haberin Devamı

İlyas ve diğerlerine olan tüm büyük acıların asıl sorumluğu Esra’ydı. Çünkü Esra, gizli tanık olmayı kabul etmemişti. Bunun üzerine Rüstem de Suzi’yi Esra’nın evine göndermişti ve Esra bu noktada artık ölüm ile yüzleşecekti. Suzi ise İlyas içeride olduğundan beri aklını kaçıracak bir haldeydi. Bu yüzden Suzi İlyas’ı yaşatmak için gereken her şeyi yapabilecek bir durumdaydı. Bu noktada da şimdi onun bir seçim yapması gerekiyordu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz