Gazete Vatan Logo

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 68. bölümünde İlyas zor durumda!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi heyecanlı bir bölümle bu akşam izlenecek. Hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla ilgi odağı olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 68. yeni bölümünde İlyas oldukça zor durumda, herkes İlyas için savaşmaya hazır bekliyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni bölüm tanıtımı...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 68. bölümünde İlyas zor durumda!

Her bölümü merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 68. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümüyle de dikkatleri üzerine çekiyor. İşte EDHO'nun yeni bölümünde yaşanacaklar..

İlyas perişan bir halde götürüldükten sonra artık herkes seferber oluyor. Başta Hızır Çakırbeyli olmak üzere herkeste büyük bir kin ve nefret var. Aynı zamanda da ailede bir üzüntü hakim. Özellikle yeni bölümde Suzi, “İlyas için kimin ölmesi gerekiyorsa ölecek!” diyor. Hatta Suzi, bu uğurda gerekirse Ünal Kaplan’ı da gözden çıkarmaya hazır. Kendisine engel olma ihtimaline karşılık bunu Ünal Kaplan’ın yüzüne söyleyerek gözdağı veriyor. Hızır Çakırbeyli ise artık büyük savaşın başladığını belirtiyor. İlyas ise çok zor bir durumda, kaderini bekler bir halde. Bundan sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde işler çok fazla karışacak gibi görünüyor. Dizinin takipçilerini oldukça heyecanlı bir bölüm bekliyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinin 67. Bölümünde Neler Olmuştu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son yayınlanan bölümünde masa üyeleri Rüstem’in kardeşinin ölümünün şokunu atlatamadan karşılarında Ünal Kaplan’ı görmüşlerdi. Bu her biri için büyük bir şok olmuştu. Öte yandan Hızır Çakırbeyli’nin de tüm planları hiç beklemediği gelişmeler nedeni ile yarıda kalmıştı. Bundan sonra yapılacak olan Rüstem’in hayatta kalmasını sağlayıp bu işlerin arkasında kimlerin olduğunu öğrenmişti.

Ancak Davut’un yaptığı planlar gayet iyi gidiyordu. Masada çok iyi ama bir o kadar da korkutucu bir denge kurmuştu. Onun yaptığı planlar yüzünden masadaki üç büyük güç, birbirleri ile uzlaşmadan hiçbir iş yapamayacak bir hale gelmişlerdi. Bu olay aynı zamanda Ünal Kaplan düşmanlığı ile alakalı bir bahane de yaratacaktı. Ancak şu an için en fazla merak edilen şey, tüm dengelerin değiştiği bu zamanda masanın gücünün kimin eline geçeceğiydi.

Hızır Çakırbeyli ise gizli gizli işler çevirmeden duramıyordu. Tipi ve eski aşkı Gönül karşılaşmasında da onun bir payı vardı. Emine bu ilişkiye karşıydı ancak tam da o noktada Meryem devreye girmişti. Suzi de bir yandan Hayriye Ana tarafından türlü sorular ile sorgulanıyordu. En sonunda Suzi, İlyas’a olan aşkını bir çırpıda itiraf etmişti. Bunun üzerine Hayriye Ana da Suzi’nin dini ile alakalı bazı önemli noktaları merak ediyordu. Duyguları ile yüzleşme fırsatı bulan İlyas da artık Suzi’yi sevdiğini kabul etmişti.

Haberin Devamı