Gazete Vatan Logo

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 67. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yine çok konuşulacak bir bölüm ile ekranlara geliyor. Acaba Suzi ve İlyas cephesinde işler ciddiye mi biniyor? Bir diğer yandan Hızır Çakırbeyli tarafında da masanın yeni liderinin kim olacağı konuşuluyor? Bakalım Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümünde izleyicileri ne tür sürpriz olaylar bekleyecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ve 67. Bölüm fragmanı ile ilgili tüm bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 67. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü olan 67. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanı 67. bölüm ile ilgili çok önemli tüyolar da barındırıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Bölüm Özeti ve Fragmanı İçin TIKLAYINIZ!

Suzi ile İlyas cephesinde işler acaba daha ciddiyete mi gidecek? Çünkü İlyas’ın annesi Suzi’ye dinini değiştirmesi ile alakalı bazı sorular soruyor. Özellikle Suzi, İlyas’ın annesinin oğlunu sevip sevmediğini sorması üzerine büyük bir yüreklilikle evet cevabını veriyor. Bakalım bu tehlikeli aşkta seyircileri yeni bölümde neler bekleyecek.

Bir diğer taraftan Hızır Çakırbeyli’nin gündeminde ise masaya kimin yeni lider olacağı konusu var. Herkes bu sorunun yanıtını çok merak ederken Hızır Çakırbeyli olaya çok net bir şekilde nokta koyuyor. Hızır Çakırbeyli açık bir şekilde masanın yeni liderini kendisinin belirleyeceğini söylüyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz seyircilerini yine heyecanın hiç bitmeyeceği bir bölüm bekliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 67. Bölümü ile 2 Mayıs Salı akşamı Atv ekranlarında izleyicilerinin karşısında olacak!

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinin 66. Bölümünde Neler Olmuştu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son yayınlanan bölümünde masanın kurucularından biri olan Rüstem Türkiye’ye dönmüştü ve onun dönüşü ile sular iyiden iyiye bulanmaya başlamıştı. Özellikle Suzi ve Ünal gerçeği neredeyse ortaya çıkmak üzereydi. Bu nedenle Hızır Çakırbeyli bir an evvel masayı toplamak istemişti. Ancak toplantı öncesinde Alparslan ve Ceylan da Rüstem ile bir araya gelmiş ve oyunlarını tekrarlamıştı. Her ne kadar bu iyi bir görüşme gibi görünmüş olsa da hala daha Rüstem büyük şüpheler taşıyordu. Ünal Kaplan da aynı şekilde Rüstem ile ilgili bazı birtakım şüphelere sahipti. Onun kendini hiçbir şekilde masada öldürtmeyeceğini düşünüyordu. Benzer şekilde Davut da Hızır kadar fevri davranma niyetinde değildi. Ancak Ünal Davut’un bu tutumu dolayısıyla da birtakım şüpheler taşıyordu içinde. Aynı zamanda istihbarat tarafında da bazı yeni olaylar olmuştu. Serkan, Cemil’in işbirlikçisini nihayet yakalamıştı. Bu onun elinin çok daha güçlü olmasına neden olmuştu. Ayrıca İlker de Serkan ile bir ortaklık yapıyordu ama bu ortalık onun başını çok ama çok ağrıtacaktı.

Haberin Devamı

Dışarıda yaşanan bunca olay Çakırbeyli ailesinin içinde de gerilime neden olmuştu. Ünal ile Suzi’nin artık daha fazla Davut’un evinde kalması gereksiz yere tehlikeye girmek olacaktı. Bu nedenle bir süre Hızır’ın evinde kalmaları gerekmişti. Meryem de bir yandan Ünal ve Ceylan’ın arasını yapmaya çalışıyordu.