Gazete Vatan Logo

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 66. yeni bölümünde yeni oyuncu sürprizi!

Reytinleri alt üst eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 66. bölümüyle yarın akşam yayınlanacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünden itibaren sürpriz bir oyuncu da yer alacak. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni bölümünde yaşanacaklar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 66. yeni bölümünde yeni oyuncu sürprizi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Rüstem ve Avni'ye ne olacağı merak konusu... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni oyuncusu da belli oldu. İşte yeni bölüm detayları...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Masanın kurucularından Rüstem'in gelişi bir türlü durulmayan suları iyice bulandırır. Ünal ve Suzi ile ilgili gerçeğin ortaya çıkması an meselesi olduğundan Hızır bir an önce masanın toplanmasını istemektedir. Toplantıdan önce Rüstem ile bir araya gelen Ceylan ve Alparslan oyunlarına devam ederler. Herkesin nabız yokladığı görüşme istenildiği gibi geçer fakat Rüstem'in şüpheci tavrı son bulmaz. Şüphecilik konusunda Ünal Kaplan'ın da eski ortağından aşağı kalır yanı yoktur. Rüstem'in ne yapıp edip kendini masada kurban ettirmeyeceğini düşünmektedir. Davut ise Hızır gibi fevri davranmak istemez. Bu durum da Ünal'ı kuşkuya düşürür. İstihbarat cephesinde ise yeni gelişmeler vardır. Serkan, Vehbi'nin elinden kaçırdığı Cemil'in işbirlikçisini yakalayarak elini kuvvetlendirir. İlker'in Serkan ile olan ortaklığı da başına iş açacaktır. Bu sırada Çakırbeyli hanesi de oldukça gerilir. Davut'un evi artık tehlikeli olduğundan Ünal ve Suzi bir süre burada saklanmak zorunda kalırlar. Meryem'in Ceylan ile Ünal'ın arasını yapma çabaları ise devam eder.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a yeni oyuncu!

ATV’de 2. sezonuyla ekranlarda olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna sürpriz bir isim daha katıldı.

Başrollerini Oktay Kaynarca, Meryem Uzerli, Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Tarık Ünlüoğlu’nun paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, oyuncu kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a usta oyuncu Can Gürzap’ın ardında ünlü bir isim daha katıldı.

Güzel türkücü Zara, ATV’nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz‘ın kadrosuna katıldı. Zara, dizide Gönül karakterini canlandıracak.
Zara, 25 Nisan Salı akşamı yayınlanacak 66’ncı bölümde dizide rol almaya başlayacak.

Haberin Devamı