Gazete Vatan Logo

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 66. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin heyecan ve macera dolu 65. Bölümünün ardından 66. Bölümün fragmanı izleyiciler ile buluştu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde heyecan ve hesaplaşma yine hiç dur durak bilmiyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ve 66. Bölüm fragmanına dair en özel bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 66. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde heyecan hiç bitmiyor. Nefeslerin tutularak izlendiği 65. Bölümün ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 66. Bölüm fragmanı da ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı yeni bölüm ile ilgili olarak önemli detayları da içerisinde barındırıyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümünde Hızır Ünal’a Avni ile Rüstem’in masadayken ölmeleri gerektiğini söylüyor. Aynı zamanda Hızır masanın çok hızlı bir şekilde toplanmasını istiyor.

Hızır’ın yapacağı ilk hamle ise hem Ünal’ın aslında ölmediği ve hayatta olduğunu söylemek hem de gerçek hainin Avni olduğunu herkese açıklamak oluyor. Bu yüzden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümünde ortalık iyice karışacak gibi görünüyor. Muhtemelen masada tüm dengeler yeniden değişecek ve herkes en başında pozisyon almak durumunda kalacak. Yeni bölümde yaşanacaklardan sonra Hızır’ın biraz olsun rahatlayıp rahatlamayacağı ise tam bir merak konusu.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölümü olan 66. Bölümü ile 25 Nisan Salı akşamı saat 20.00’de Atv ekranlarında izleyicilerinin karşısında olacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinin 65. Bölümünde Neler Olmuştu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bir önce yayınlanan bölümü olan 65. Bölümünde Rüstem pek çok tehlikeli plan uygulanarak masaya getirtilmişti ve Rüstem ülkeye ayak basmıştı. Ancak bir yandan Hızır da yalanları daha fazla saklayamayacağını düşünüp bir hayli endişe içine girmişti. Bu nedenle Hızır, Avni ile Rüstem’in bir an evvel, masada ortadan kaldırılması gerektiğini düşünmüştü. Ancak Davut böyle düşünmüyor ve aceleci davranılmaması gerektiğini savunuyordu. Çünkü Davut çok daha büyük bazı planların peşindeydi.

Bir diğer yandan Serkan, kendisine eylemlerinde yardım etmeleri için birkaç adamı cezaevinden çıkartmış ve meydana salmıştı. Ancak o adamlara Hızır gereken cevabı vermişti. Bunun sonucunda Serkan da Hızır’ı ailesi ve yakınları ile tehdit etmişti.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bir önceki bölümünde öte yandan da Hızır, Ünal ile Ceylan’ın da aynı ev içinde kalıyor olmasında bir hayli rahatsızlık duyuyordu. Aynı şekilde Meryem de çevresinde ona karşı oynanan oyunlar yüzünden artık isyan etme noktasına gelmişti.

Büyük bir aşk ile evlenip sonra yollarını ayırmaya karar veren İlyas ile Esra çifti için de büyük gün nihayet gelmişti. Ancak herkes Esra ile İlyas’ın boşanmaması için ellerinden geleni yapıyordu. Bunlara karşılık İlyas ise oldukça tehlikeli sular içinde yüzmeye devam ediyordu.