Gazete Vatan Logo

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. bölümünde Hızır katil mi olacak? (EDHO)

Reytingleri alt üst eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin 65. yeni bölümü bu akşam ekranlarda olacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Rüstem ile Avni’yi ortadan kaldırmak isteyen Hızır ne yapacak ve başarılı olabilecek mi? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. bölüm fragmanı ve özeti...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. bölümünde Hızır katil mi olacak? (EDHO)

ATV'nin reyting rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da izleyenleri oldukça şaşırtıcı sahneler bekliyor. Dizinin yeni bölümünde Rüstem, birbirinden tehlikeli planlarla masaya getirilmeye çalışıyor ve nihayet Türkiye’ye geliyor. Ancak Hızır, da yalanları daha fazla saklayamayacaklarından dolayı bir hayli endişeli. Bu nedenle Hızır’ın tek isteği masada Avni ve Rüstem’in ortadan kaldırılması. Fakat Hızır bunun bir an önce olmasını istiyor. Acaba bunun nasıl bir yöntem izleyecek? İşte EDHO'da yaşanacaklar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Bölüm Özeti ve Fragmanı İçin TIKLAYINIZ!

Tüm Dizilerin Bölüm Özeti ve Fragmanları çin TIKLAYINIZ!

Öte yandan Davut, böyle bir hareket ise çok da acele edilmemesini söylüyor. Çünkü Davut’un planları da mücadelesi de çok daha büyük olacak.

Serkan ise kendilerine yardımcı olması için adamlarını cezaevinden çıkarttırmış ve Hızır’ın üstüne salmıştı. Fakat Hızır, Serkan’a da adamlarına da çok iyi bir cevap veriyor. Ancak tabii Serkan, Hızır’ın bu cevabına Hızır’ı yakınları ile tehdit ederek karşılık veriyor.

Haberin Devamı

Bir diğer yandan Ünal ile Ceylan’ın aynı evde kalıyor olmaları Hızır’ı oldukça rahatsız ediyor. Aynı şekilde Meryem de çevresindeki oyunlarından bir hayli sıkılmış bir halde ve isyan ediyor. Ayrıca İlyas ve Esra için de beklenen gün geliyor. İkilinin ailesi onların boşanmasını önlemek için ellerinden geleni yapıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölümü olan 65. Bölümü ile 18 Nisan Salı akşamı Atv ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 64. Bölümde Neler Olmuştu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son yayınlanan bölümünde Alparslan beklenmedik bir şekilde Ünal Kaplan’a ateş etmişti. Her ne kadar Avni’nin öleceği düşünülse de Ünal Kaplan’ın vurulması sonucunda tüm masa üyeleri büyük bir şaşkınlık yaşamıştı. Ancak buna en çok sevinen kişi de hiç kuşku yok ki Serkan olmuştu. Onun tarafından her şey iyi gidiyordu.

Öte yandan masada yeni bir sürpriz daha ortaya çıkmıştı. Ancak tabii bu oldukça kötü bir sürprizdi. Çünkü Avni’nin ağabeyi olan Rüstem yaşıyordu. Fakat Rüstem’in masadaki eski yerini tekrar alması için önünde Suzi engeli vardı. Nihayetinde her şeyde kilit rol oynayan Suzi de geri dönmüştü. CIA’e göre de sıra ona geçmişti.

Haberin Devamı

Ancak Suzi’nin yaşadığı tek tehlike bu değildi. Suzi bir yandan İlyas ile de bir hayli yakınlaşıyordu ve bu yaptıkları oldukça büyük bir riskti.

Aynı zamanda istihbarat elemanı olan Serkan da Çakırbeylilerin çevresini iyice daraltmak yolundaydı. Avni ile Mert’in ardından nihayet İlker de onun saflarına geçmişti. Öte yandan Hızır, hem yeğeniyle hem de çevresindeki problemler ile mücadele ederken artık pes etmek üzereydi.