Gazete Vatan Logo

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 63. bölüm fragmanı yayınlandı

Başladığı ilk günden pek çok kişiyi etkisi altına alan ve herkes tarafından merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 63. bölümünün fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizinin yeni bölümünde neler olacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 63. bölümde Hızır Çakırbeyli’nin planı herkesi çok şaşırtacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 63. bölüm fragmanı yayınlandı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 63.bölümünde dizinin belki de en önemli sahneleri gerçekleşecek. Masanın etrafında olan ve masayı destekleyenler yaptıkları hataların sonuçlarına katlanmak zorunda kalır. Hatalarının en büyük sonuçlarından bir tanesi ise pek de istemedikleri halde örgütle savaşmak olur. Birkaç bölüm öncesinde Hızı Çakırbeyli’nin yaptığı plan doğrultusunda Simsar Cemil’e yapılan baskın nedeni ile masa üyeleri çok zor duruma düşerler. Masanın sevilen üyelerinden olan Ender Simsar Cemil’le yüzleşmek zorunda kalır. Yine birkaç bölüm öncesinde birleşen Avni ve Cemil planlarına hız kesmeden devam eder. Özellikle silah ticareti konusunda güçlerini birleştiriyor ve tekel olmak için ellerinden geleni yaparlar.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DİZİSİNİN ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Tüm bu olaylar Hızır Çakırbeyli’nin canını sıkar ve sabrını zorlar. Cemil’in tarafından olan Avni’yi tehdit etmeye başlar. Cemil’e örgütün yanında olmamasını gerektiğini ve masa üyeleri ile beraber planına dahil olması gerektiğini söyler. Cemil ise Hızır Çakırbeyli’nin tehditlerine aldırış etmez ve ölümü bile göze alır. Öte yandan Ünal bambaşka amaçlar peşindedir. Avni’nin ölmesini isteyen yalnızca Hızır Çakırbeyli değildir. Ünal da bu amaç uğruna uğraşır. Fakat Avni’yi yok etmek o kadar kolay değildir. Bir taraftan da Alp ile Ceylan CIA ile birlik olurlar. Hazırladıkları plan yüzünden başları çok büyük derde girer.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi 62. Bölümde (Son Bölümde) Neler Olmuştu?

Serkan planlarını bozan kişilere çok sinirlidir. Onlardan intikamını almak için her yolu dener. Planlarını bozan kişilerden intikamını alana kadar devam eder. Ünal Kaplan masasında bulunan üyelerini Ünal’a karşı devreye sokar. Adeta suçu masa üyelerine atmıştır. Bu nedenle zaten çok sinirli olan Serkan ile hem Ünal hem de masa üyeleri karşı karşıya gelir. Avni masa üyelerine karşı hazırlanan planın ilk ismi olur. Adeta planı kendisi hazırlayarak masa üyelerini çok zor bir durumda bırakır.

Haberin Devamı

Amerika’ya giden Suzi de yapılan planlara dahil edilir. Zaten Suzi’nin esas hedefi de hem Avni hem de CIA’in planlarını ortaya çıkarmaktır. Davut Serkan’ın gelmesini hiç arzulamasa da hainlerin kim olduklarını öğrenmek adına sesini çıkarmaz. Pek çok düşmanı olan Avni’nin ölümünü gerçekleştirmek için Ceylan da planlara dahil edilir. Ceylan ile Avni’nin buluşması Hızır Çakırbeyli’yi rahatsız eder.