Gazete Vatan Logo

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 60. bölümü yayınlanmayacak mı? (EDHO)

Salı akşamlarının reyting rekoru kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 60. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sevenleri yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda merakta kaldı. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde yaşananlar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 60. bölümü yayınlanmayacak mı? (EDHO)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Salı günü 60. bölümüyle ATV ekranlarında olacak. Henüz Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanının yayınlanmamış olması sevenlerini korkuttu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Salı akşamı neler yaşanmıştı? İşte EDHO ile ilgili tüm ayrıntılar...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 59. SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 59. BÖLÜM ÖZETİ

İhaneti belgelenen Ayşen, yaptığı yanlışın faturasını ağır öder. Hızır'ın verdiği bu zor karar, elleri en sevdiği insanın ölümüne değen Civciv'in ömrünü bitirir. Ev ahalisi için yaşananları unutmak hiç de kolay olmayacaktır. Kimsenin bahsetmek istemediği konu özellikle Meryem'i derinden etkiler.

Hızır evine ve galeriye yerleştirilen dinleme cihazlarından kurtulmak yerine onlardan faydalanmayı seçer. Böylece onu dinleyen düşmanları tuzağına çekebilecektir. Bağlantıları çözebilmek adına Mert'ten ikili oynaması beklenir. Suzi de bu çözümlemeye yardımcı olabilmek için açığının ne olduğunu merak ettiği Avni'yi ziyaret edecektir.

Haberin Devamı

Başına gelenleri zamanında alınmayan önlemlere bağlayan Alparslan'ın kini, öfkesi dinmek bilmez. Ünal Kaplan, Alparslan'ın yaptıklarının bedelini herkese ödetecekleri düşündüğünden endişelidir. CIA son bir şans vermek üzere Ünal ile görüşerek şirkete bağlılığını bildirmesini ister. Acil Ankara'ya çağırılan Davut'un ipini çekmeyi amaçlayan güçler de başarıya ulaşmıştır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da iki ayrılık

Pana-Raci Şaşmaz’ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Tarık Ünlüoğlu’nun paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın dün akşam yayınlanan 59. bölümünde iki ayrılık yaşandı.

Dizide Civciv karakterini canlandıran Sinan Demirer ve eşi Ayşen karakterini canlandıran İncinur Daşdemir, senaryo gereği öldürülerek diziden ayrıldı.
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni bölümleriyle her Salı ATVde!