Gazete Vatan Logo

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 59. bölüm fragmanı yayınlandı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 59. bölüm fragmanı yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde Ayşen Hızır'a olan yanlışını hayatı ile öder. Hızır tüm yapılanların öcünü nasıl alacaktır. Hepsi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yarın akşamki bölümünde olacak.

Reytinleri alt üst eden dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 59. bölümüyle yarın akşam ATV ekranlarında olacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümü yine izleyenleri ekrana kilitleyecek. Peki evinde ve galeride kamerelarla izlendiğini öğrenen Hızır nasıl bir plan kuracak? Heyecan dolu sahneleriyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yarın akşam...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 59. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 59. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

İhaneti belgelenen Ayşen, yaptığı yanlışın faturasını ağır öder. Hızır'ın verdiği bu zor karar, elleri en sevdiği insanın ölümüne değen Civciv'in ömrünü bitirir. Ev ahalisi için yaşananları unutmak hiç de kolay olmayacaktır. Kimsenin bahsetmek istemediği konu özellikle Meryem'i derinden etkiler. Hızır evine ve galeriye yerleştirilen dinleme cihazlarından kurtulmak yerine onlardan faydalanmayı seçer. Böylece onu dinleyen düşmanları tuzağına çekebilecektir. Bağlantıları çözebilmek adına Mert'ten ikili oynaması beklenir. Suzi de bu çözümlemeye yardımcı olabilmek için açığının ne olduğunu merak ettiği Avni'yi ziyaret edecektir. Başına gelenleri zamanında alınmayan önlemlere bağlayan Alparslan'ın kini, öfkesi dinmek bilmez. Ünal Kaplan, Alparslan'ın yaptıklarının bedelini herkese ödetecekleri düşündüğünden endişelidir. CIA son bir şans vermek üzere Ünal ile görüşerek şirkete bağlılığını bildirmesini ister. Acil Ankara'ya çağırılan Davut'un ipini çekmeyi amaçlayan güçler de başarıya ulaşmıştır.

Haberin Devamı