Gazete Vatan Logo

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. bölüm fragmanında İlyas'a ne olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. bölüm fragmanında gerilimli anlar yaşanıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde sokak çetesi tarafından kaçırılan İlyas öldürülecek mi yoksa kurtulmayı başaracak mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. bölüm fragmanında İlyas'a ne olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 44. bölüm fragmanı yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde heyecanlı sahnelere tanık olunacak. İlyas'ı kaçıran kişi önce tüm sevdiklerini öldüreceğini ve yapmayacağım dedikleri şeyleri yaptırdıktan sonra kendisini öldüreceğini söylüyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bu akşam ki bölümünde heyecan dorukta, İlyas ne yapacak?

Yapımcılığını Raci Şaşmaz'ın üstlendiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Ozan Akbaba, Tarık Ünlüoğlu ve Sanem Çelik yer alıyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 43. BÖLÜM ÖZETİ

Hayriye Ana’nın kaybettiklerinin ardından ayakta duracak gücü kalmamıştır. Meryem her şeye rağmen aileyi bir arada tutmak için elinden geleni yapacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 44. BÖLÜM FRAGMANI

Sırları ortaya çıktığından beri gölgesinde ölümle gezen Alparslan, başına gelecekleri bildiği halde kaçmamıştır. Hızır Çakırbeyli, Alparslan'ın dayısının istihbaratın başı olduğunu öğrenmesiyle yıkılır. O'na söylenen yalanları hazmetmesi ise mümkün değildir. Düşmanlıkları kuvvetlendiren olay tüm aileyi derinden sarsar. Hayriye Ana'nın kaybettiklerinin ardından ayakta duracak gücü kalmamıştır. Meryem her şeye rağmen aileyi bir arada tutmak için elinden geleni yapacaktır. Artık Handan ve Ceylan'ın Çakırbeyli ailesiyle görülecek bir hesabı daha vardır. Hızır için hayat her geçen gün zorlaşacaktır.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BİRİNCİLİĞE ABONE

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tüm kişilerde 8.94 izlenme oranı ve 23.40 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 8.25 izlenme oranı ve 21.18 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Zirvedeki yerini sabitleyen, atv'nin reyting şampiyonu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kendi gününde yine en çok izlenen yapım oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm etiketi #edho, bölüm başladıktan kısa süre sonra, Twitter Türkiye Trending Topics listesinin de zirvesine oturdu!

Haberin Devamı