Gazete Vatan Logo
Magazin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 15. bölüm fragmanında Deniz Seki-izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 15. bölüm fragmanında Deniz Seki-izle

Atv ekranının reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan son bölümde Deniz Seki'nin hapishane görüntüleri damga vururken, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 15. bölüm fragmanında Deniz Seki'nin de yer aldığı cezaevi sahneleriyle devam edecek. Nefes kesecek Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 15. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 15. bölüm fragmanında Deniz Seki-izle

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Oktay Kaynarca, Kenan Çoban, Deniz Çakır, Müjde Uzman, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba gibi isimlerin başrollerini paylaştığı dizinin yeni bölüm fragmanı yine Türkiye'yi ekrana kilitleyecek sahnelerin sinyalini verdi.

Geçtiğimiz bölümün sonunda Hızır Çakırbeyli'nin eşi Meryem'in gözaltına alınması şok etkisi yaratmıştı. Deniz Seki'nin de yer aldığı cezaevi sahneleri gündeme bomba gibi düştü. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünde Meryem'in son durumu ve Hızır'ın ne yapacağı merak konusu. Aksiyonun, hesaplaşmaların ve yeraltı dünyasında yaşanan olayların adresi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 15. bölümü ile kendi gününde kendi saatinde Atv ekranlarında olacak...

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR
Silah ticaretinin yürütüldüğü masa açıkça devletin gazabına uğramıştır. Sadece Hızır Çakırbeyli ve diğer üyeler değil, onların aileleri de bu savaşın parçası olacaktır. Hızır, ateş hattının ortasında gibidir. Bir yandan Nevzat Çankırı ile mücadele ederken diğer yandan masaya kabul görmeyenlerin isyanlarıyla uğraşır.
Meryem'i elleri kelepçeli görmek ise tüm aileyi derinden sarsar. Meryem'in gözaltına alınması Nazlı'nın aileye kendini kabullendirmek adına sarf ettiği tüm çabaları çöpe atar. Hızır da açıkça tepkisini gösterir Nazlı'ya. Hızır'ın bütün derdi Meryem'in "masumum" deyip serbest kalmasıdır. Meryem vicdanı ile ailesi arasında gelgit yaşamaktadır. Meryem vicdanının sesini dinleyip sıcak yuvasına dönmek yerine cezaevine girmeyi yeğler.
DENİZ SEKİ CEZAEVİNDE KAMERA KARŞISINDA
13 aydır tutuklu bulunan sanatçı Deniz Seki, ATV'de yayınlanan "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizine konuk oyuncu oldu. Deniz Seki'ye Meryem Çakırbeyli rolünü canlandıran Deniz Çakır eşlik etti.
Seki, dizide Meryem Çakırbeyli rolünü canlandıran Deniz Çakır'ın koğuş arkadaşı olarak izleyenlerin karşısına geçti. Seki, cezaevinde yazıp bestelediği şarkıyı da ilk kez dizide seslendirecek.
Dizinin yapımcısı Raci Şaşmaz, çekim için önce Deniz Seki'nin ailesi ve avukatları ile temasa geçti. Ardından Adalet Bakanlığı'ndan özel izin aldı. Daha sonra dizi çekimleri için cezaevinde bulunan dizi oyuncularıyla Seki'ye haber gönderildi. Seki'nin de durumuna sıcak bakmasıyla, çekimler geçen Perşembe ve Cuma günleri Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda gerçekleşti.
DİZİNİN KONUSU; Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikâyesi anlatılmaktadır. Yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların kaynağı olur…
YAPIMCI : Raci Şaşmaz
YÖNETMEN : Onur Tan
SENARYO : Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener
OYUNCULAR : Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Müjde Uzman, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, SabinaToziya, Tuna Orhan, Sinan Demirer, Hakan Karsak, Yüksel Arıcı, Emre Törün, Savaş Özdemir, Hakan Karahan, Sevinç Gürşen, İncinur Daşdemir, Benian Dönmez, Bahattin Doğan, Oktay Gürsoy, Galip Erdal, Selen Korkutan, Sevcan Yaşar,Demet Sevim,Ece Hakim, Can Bartu, BuminhanDedecan, Yasemin Sakallıoğlu
DENİZ SEKİ'NİN EŞKIYA HEYECANI
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümüne konuk oyuncu olacak olan Deniz Seki de 14. bölümü heyecanla beklediğini söyledi.
'Uyuşturucu ticareti yapma' suçundan 16 Kasım 2014'te tutuklanan ünlü şarkıcı Deniz Seki, atv'de yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisi için cezaevinde kamera karşısına geçti. Dizinin bugün yayınlanacak olan bölümünde konuk oyuncu olan Seki; tutukluyken kamera karşısına geçen ilk ünlü mahkum olarak da tarihe geçecek. 13 aydır tutuklu bulunan Seki, duygularını şöyle ifade etti: "Projeyi ilk duyduğum andan itibaren çok duygulandım ve çok heyecanlandım. Çekim günü ekip ve oyuncu arkadaşlar geldiğinde de çok duygulandım. Bana büyük moral oldu.
Bu akşam ben de diziyi izlemeyi heyecanla bekliyorum." 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Seki'li sahneleri, sanatçının da tutuklu bulunduğu Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda çekildi.
Deniz Seki bölümde; Deniz Çakır'ın canlandırdığı 'Meryem Çakırbeyli' karakterinin koğuş arkadaşını oynadı. Ünlü şarkıcı, cezaevinde yazıp bestelediği şarkısını da ilk kez bu bölümde seslendirdi. Seki, dizinin 'Şahin Ağa'sı Turgay Tanülkü ile de kamera karşısına geçti. Duygu dolu anların yaşandığı çekimlerde, ekip gözyaşlarına hakim olamadı. Bu akşamki bölümün seyirciyi de çok ağlatacağı söyleniyor.

Haberin Devamı