Gazete Vatan Logo
Magazin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13. bölümde Hızır'a büyük şok-izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13. bölümde Hızır'a büyük şok-izle

Atv ekranının merakla beklenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13. bölümde Alparslan Ünal bey'in sinirlerini iyice bozdu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13. bölümde Hızır büyük bir şok yaşadı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13. bölüm ve detayları haberimizde...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13. bölümde Hızır'a büyük şok-izle

Nefes kesen sahneleriyle gündeme bomba gibi düşen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde heyecan doruktaydı. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Kenan Çoban, Deniz Çakır, Müjde Uzman, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba gibi isimler yer aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ekrana kilitledi.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a Kurtlar Vadisi Pusu ve Reaksiyon dizilerinde rol alan usta oyuncu Erdal Küçükkömürcü transfer oldu. Peki dizinin son bölümünde neler yaşandı? İşte o ayrıntılar...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 13. BÖLÜM ÖZETİ

Özlem'in kaçırılmasıyla birlikte Ünal Kaplan düğmeye basar. Artık herkes büyük bir savaşın ortasındadır. Beş yeni üyesiyle bir kez daha toplanan masanın sürpriz konuğu ise Nevzat Çankırı'dır.
Nevzat'la restleşip bağımsız bir lider olarak koltuğunda oturmaya karar veren Hızır'ı, devlet, masasına kadar gelip açık tehdit eder. Kadınların birbiriyle olan savaşında da Meryem'e gözdağı vermeye kalkan Nazlı, hesap edemediği bir tepkiyle karşılaşır. Yaşanacak sürpriz gelişme ise emniyetin Çakırbeyli ailesinin kapısını yeniden çalması olacaktır.
SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR
Ünal Kaplan masanın istihbarat tarafından dinlendiğini öğrenmiştir. Bu durum Hızır Çakırbeyli için büyük tehdit oluşturur. Masanın başındaki Çakırbeyli ve devlet işbirliğinin ortaya çıkması an meselesidir. Artık oyun kurmak istemeyen Hızır ise devletle birlikte yürümekten vazgeçecektir.
Ünal'ın, Çakırbeyli'ye masasını teslim ederken kurduğu plan işlemektedir. Arkadaki büyük güce git gide yaklaşacaktır. Nevzat'ı bir süredir saklayan kişinin Alparslan olması da İlyas'ı huzursuz eder. Çakırbeyli Ailesi'nde de sular bir türlü durulmaz. Nazlı'yı yanına alarak ölüme doğru gaza basan Meryem suyu iyice bulandırır.

Haberin Devamı