Gazete Vatan Logo

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 121. bölümüyle ekranlara geldi. ATV'nin büyük ilgi gören dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünde İlyas'a büyük tuzak kurulması büyük heyecan yarattı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Salı akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüyle yine heyecan dolu bir bölümü geride bıraktı ve gözler yeni bölüme çevrildi. Sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. yeni bölüm fragmanı ise yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 121. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çakırbeylilerin yakasını bırakmayan Mesut, devletin gücünü kötüye kullanarak İlyas'ın sonunu hazırlayan bir tuzak hazırlar. Cengiz'i resmi olarak istihbaratta görev alma vaadiyle kandırarak İlyas'ın aleyhine tanıklık etmesini sağlayacaktır. Tuncay'ın ölümü başta olmak üzere yapılan tüm eylemlerin sorumlusu olarak tutuklanan İlyas, artık bir çıkış yolu kalmadığının farkındadır. Mesut, kurduğu oyunla, içeride İlyas'ı dışarıda ise Alparslan'ı bitirme peşindedir. Ailesini dağıtacak olan bu oyunu bozmak için harekete geçen Hızır, kendi çıkarları uğruna bulunduğu konumu istismar eden vatan haininin karşısına dikilir. Bir meydan okuma yarışına dönüşen görüşme, ikilinin birbirine gözdağı vermesinden öteye geçemez. Hiçbir tehdide boyun eğmeyecek olan Hızır'ın, kardeşinin canını kurtarmak için artık yapabileceği bir şey kalmamıştır.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 121 . BÖLÜM FRAGMAN