Gazete Vatan Logo
Magazin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12. bölüm fragmanında nefesler tutulacak

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12. bölüm fragmanında nefesler tutulacak

Atv'nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12. bölüm fragmanları yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12. bölüm fragmanında Meryem ve Nazlı kaza geçirdi. Meryem'in durumu kritik Hızır kazayı duyunca ne tepki verecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Nefes kesen yeni bölüm fragmanları ve tüm detayları haberimizde...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12. bölüm fragmanında nefesler tutulacak

Ekranların merakla beklenen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12. yeni bölüm için heyecan dorukta. Yayınlanan yeni bölüm fragmanı ile Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bu hafta, Deniz Çakır'ın canlandırdığı Meryem, trafik kazası geçiriyor.

Yönetmenliğini Onur Tan'ın yaptığı, Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener tarafından kaleme alınan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12. yeni bölümünde dengeler yine değişecek. Aksiyon, aşk ve güç mücadelesi ile örülü olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, sıra dışı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile kaldığı yerden devam ediyor. Bir anda kendini masanın kirli işlerinde bulan Alparslan, içine düştüğü hayatın sorumluluklarıyla baş edebildi mi? Meryem ve Nazlı'nın yüzleşme anında neler yaşandı? Tüm bu soruların cevabı ve daha fazlası Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünde...

Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın yer aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ile 24 Kasım 2015 Salı akşamı saat 20.00'de Atv'de.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Devletin desteğiyle Hızır Çakırbeyli amacına ulaşır. Ünal Kaplan'ın koltuğunu Hızır'a devretmesiyle dengeler iyice değişecektir. Bu durumdan en çok etkilenense Alparslan'dır. Bir yandan sevgilisinden ayrılmak zorunda kalırken bir yandan da içine düştüğü hayatın sorumluluklarıyla baş etmeye çalışacaktır.
Hayriye Ana'yla barış imzalayıp onu evine geri döndüren Meryem ise yılmadan ailesini ayakta tutmaya çalışır. Diğer yandan canına kasteden Dursun'un arkasında Meryem'in olduğunu öğrenen Nazlı bu işin peşini bırakmaz. Fakat Meryem'le yüzleşmek sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Haberin Devamı