Gazete Vatan Logo

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 118. yeni bölüm fragmanında Çakırbeyliler'in başı dertte!

ATV ekranında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 118. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Tuncay, Çakırbeyliler'in başına bela olacak. Alparslan tarafından bir gecede bütün silah depolarının yerlerinin değiştirilmesi Çakırbeyliler'in üzerindeki kabusun bitmesine yetmeyecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 118. yeni bölüm fragmanı ile bu akşam ATV'de...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 118. yeni bölüm fragmanında Çakırbeyliler'in başı dertte!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 118. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen ve reyting rekortmeni dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu hafta Çakırbeyliler'in başı dertte! Alparslan tarafından bir gecede silah depolarının boşaltılması ve güvene alınması Çakırbeyliler'in mallarını güvence altına alır ama canları hala tehlikededir. Tuncay kendi başına gelen olaylardan sorumlu tuttuğu Çakırbeyliler'i teker teker toplamaya karar verir.

İlyas bu olayda bir şekilde dışarıda kalmayı başarır ve ailesinin kaçırılmasının ardından harakete geçer. Tuncay'ın tek amacı silah depolarının yerini bulmaktır. Çakırbeyliler'i depoların yerini öğrendikten sonra öldürmeyi planlayan Tuncay amacına ulaşabilecek midir?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 118. YENİ BÖLÜM FRAGMANI