Gazete Vatan Logo

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112. bölüm fragmanı yayında! 'Her şey ihanetten daha iyidir'

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu hafta Muzi'yi bulma yola çıkan Çakırbeyliler pusuya düşürüldüklerini anlamış Davut'ta Ateş tarafından ölüme yollanmıştır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112. yeni bölümde Çakırbeylilere ihanet eden isim ortaya çıkacak mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112. bölüm fragmanı yayında! 'Her şey ihanetten daha iyidir'

ATV ekranında yayınlanan sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz112. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamı ekrana gelen fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu hafta Davut'u kendi elleri ile ölüme gönderen Ateş'in yaptıkları ortaya çıkacak mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112. yeni bölümü ile bu akşam ATV'de...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 112. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

"Her şey ihanetten daha iyidir!"

Çakırbeyliler, Muzi'yi bulacaklarını umarak çıktıkları yolda pusuya düşürülmüşken, Davut Ateş'in ellerinden ölüme uğurlanmıştır. Hedef şaşırtarak büyük bir kayba sebebiyet veren düşmanlar, el birliğiyle Hızır ve ailesini bitirmenin peşindedir. Gün geçtikçe intikam hırsı artan Çakırbeylilerin önüne yem olarak atılan Sinan'a nihayet ulaşılır fakat o kadar küçük bir lokma kimsenin gözünü doyurmaya yetmez.

Bu ölüm kalım savaşında asıl hedef Muzi iken son yaşanan olaylar okların İzzet'e dönmesine neden olacaktır. Dayısının intikamını almak için Hızır'dan önce yola koyulan Hızır Ali, yaptığı planla kendi canını tehlikeye atar. Tüm olanların sorumlusu sayılan Muzi, bir Çakırbeyli'yi ele geçirme fırsatını kaçırmayacaktır. Her geçen gün yaptıklarıyla onu dost bilenlerin güvenini kazanmaya çalışan Ateş'in son planı Cemre ile bir yuva kurmak üzerinedir. Her ne kadar aile kurmak isteyen iyi bir insan izlenimi vermeye çalışsa da en yakınındakilerden biri onun hain olduğunu anlar. Sonu yine felaket getirecek olan bu durum bu kez en çok Emine'nin canını yakacaktır.

Haberin Devamı