Gazete Vatan Logo

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 111. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV ekranında yayınlanan sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 110. yeni bölümü ile ekrana geldi. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Deniz Çakır'ın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekrana gelen son bölümde masada bir hainin olduğu Alparslan tarafından öğrenildi. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekrana gelen son bölüm ardından 111. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 111. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 110. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Salı akşamlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekrana gelen son bölümde Çakırbeyliler'e ihanet eden birinin olduğunun öğrenilmesi herkesi tedirgin eder. Alparslan, Hızır ve İlyas harekete geçer. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekrana gelen sın bölüm ardından 111. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 110. SON BÖLÜM ÖZETİ

Parayla ikna edilemeyecek Hızır'ı sevdiklerinin canıyla yola getirmeye çalışan Muzi, hedefine koyduğu Çakırbeylileri bir bir ölümle yüzleştirmeye kararlıdır. Eğer bu yol da işe yaramazsa namlusunu, önünde duran Hızır'a doğrultup yolunu açacak, dostlarıyla ticaretine devam edecektir. İzzet ise Muzi'nin Ateş'le işbirliği içinde yaptığı suikastlardan rahatsızdır. Üzerine bir Çakırbeyli kanı sıçramasındansa uzlaşma yoluna gitmeyi tercih eder; fakat kendi kurallarıyla…

Düşmanlık etmeden önce dost elini uzatmayı seçen Hızır'ın eli havada kalırken, İzzet de yeni ortaklıklarıyla ilgili tehditlerden nasibini alacaktır. Alparslan'ın birdenbire ortaya çıkan sevgilisini gerçekçi bulmayan Davut, yeğeninin seçimleriyle ilgili endişe duymaktadır. Bu yüzden şüphelendiği adamla ayarladığı görüşmede kendisine uyarılarda bulunarak, Alparslan'dan uzak durmasını ister. Bu sırada sevgili görümündeki koruma Meltem de Çakırbeylilerin akıllarına getirdikleri fakat dile getiremedikleri şüphenin gerçek olduğunun bilgisini verir. Dostlarından hiçbirine hainliği konduramayan Hızır'ın korktuğu başına gelmiştir. Düşmanlığı ortaya çıktığında herkesi derinden sarsacak olan Ateş'in yeni planları, O'nu dost bilenlerin yakın zamanda yıkımı üzerinedir.

Haberin Devamı