Gazete Vatan Logo

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 109. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV ekranında yayınlanan fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 108. bölümü ile yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Dün akşam ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ilk bölümde Hızır bir kez daha kimseye itaat etmeyeceğini masada ispat etti. Öte yandan Ünal Kaplan danışmanlığı'nda Avrupa'nın en büyük ticaret adamları ile bir araya gelen Hızır uluslararası çalışma girişimlerine başladı. Peki ekrana gelen son bölüm ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 109. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 109. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ilk bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Başrollerinde Deniz Çakır, Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba gibi usta isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekrana gelen son bölümde gücüne güç katan Hızır, Avrupa'lı iş adamları ile bir araya geldi. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekrana gelen son bölüm ardından 109. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hızır Çakırbeyli, bir yandan ardında bırakmak zorunda kaldıklarıyla hayatının en büyük sınavını verirken diğer yandan uluslararası arenada kendini göstermek için bir yola koyulmuştur. Gücüne güç katan yeni ortaklarıyla dünyadaki hiçbir kuvvetin karşılarında duramayacağını kanıtlama zamanıdır artık. Ünal Kaplan danışmanlığında, Avrupa'nın önde gelen ticaret adamlarının buluşacağı bir toplantı tertip edilir. Kendini masaya davet ettiren sürpriz bir isim ise yeni bir savaşın fitilini ateşler. Adeta meydan okuma yarışına dönüşen bu toplantıda, Çakırbeyliler bir kez daha itaat etmenin onlara göre olmadığını dünyaya kanıtlarlar. Masaya bıraktığı ölümcül hediyeyle asıl patronun kim olduğunu gösteren Hızır, yaptığı eylemin karşılığını çok geçmeden alacaktır.

Haberin Devamı

Masada başlayan savaş, dışarıda yeni cepheler ortaya çıkartırken Alpaslan'a da büyük görevler düşer. Beklenmedik bir yerde ve zamanda, ailesinin hayatını kurtaracak bilgilerle karşısına çıkan eski bir dost, zorlu bir kararla karşı karşıya kalmasına neden olur. Hem devletine hem ailesine olan sadakatiyle tanınan Alparslan'ın kararı, O'nu yeni bir maceranın içine doğru sürükleyecektir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 109. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.