Gazete Vatan Logo

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 101. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 100. son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır, Meryem ile ilgili gerçekleri öğrendi. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni fragman yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 101. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam yine izleyicileri ekrana kilitledi. ATV'de Salı akşamları yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hızır'ın tüm gerçekleri öğrenmesi olayların seyrini nasıl değiştirecek? Merak ve heyecanla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 101. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

"Kafana göre davranmaya devam edersen, yaşamaya devam edemezsin!"

Çakırbeyli hanesinin içinde saklanan büyük sır çok fazla gizli kalamamış, nihayet Hızır'ın kulağına da ulaşmıştır. Enişte'den duyduklarından sonra soluğu Doktor Derya'nın yanında alan Hızır, tabii ki en sevdiği insanın ölüme doğru gitmesine göz yummayacaktır. Meryem'i çocuk sevdasından vazgeçirmek için derhal harekete geçer. Karısını yaşatmak için kurduğu oyunlar kendinden nefret etmesine sebep olacaksa da yapılması gereken neyse onu yapacaktır. Ekrem ve Reşit ortaklığında birlikte yapılan planlar için düşünceden eyleme geçme zamanı gelmiştir. Düşmanını çok iyi tanıyan Ekrem, hevesli davranmaktansa temkinli gitmenin gerekliliğinin bilincindedir. Bu ortaklığın sonuçlarını hesap eden Çakırbeyliler de, gelecek tehlikelere karşı bir an önce önlem almak gerektiğini bilirler. Masada bitmek tükenmek bilmeyen bu düşmanlıkların Ünal Kaplan'ın oyunu olduğunu düşünen Yaşar, baş düşmanını ilan eder. Hakkı'nın ölüm emrinden habersiz olan Ünal'ın buna karşılık Hızır'a sergilediği tavır da bu ihtimali kuvvetlendirir.

Haberin Devamı