Gazete Vatan Logo

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 101. bölüm fragmanı yayınlandı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz heyecan dolu olaylarıyla bu akşam ekrana gelecek. ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 101. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Fikret ölecek mi? İşte merak edilen tüm gelişmeler...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 101. bölüm fragmanı yayınlandı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 101. bölümü ile bu akşam izleyicileriyle buluşacak. ATV'de Salı akşamları izleyicileri ekrana kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinde Fikret'e ne olacağı merak ediliyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 101. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Duyduklarının ardını arkasını soruşturmadan soluğu galeride alan Şahin Ağa, istemeden Reşit'in oyununa alet olmuş, Çakırbeyliler ve dostlarının tuzağa düşmesine sebebiyet vermiştir. Bir kez daha düşman namlusunun ucunda kalan Hızır'ın artık ihtiyacı olan tek şey bir mucizedir. Diğer tarafta Fikret pusuya düşmüştür. Tek hamleyle herkesi bitirmeyi amaçlayan Reşit'in planı tıkır tıkır işlerken Fikret'in düştüğü pusudan sağ kurtulması çok zordur. Tüm dengeleri değiştirmeye yönelik yapılan bu ince hesapların arkasında büyük bir güç olduğu şüpheleri kuvvetlenirken, yaşanan çatışmaların ardından oklar yine Ünal Kaplan'ı işaret edecektir.