Gazete Vatan Logo

Eskidji Gayrimenkul Çalışanları Sertifikalı

Yıldız Teknik Üniversitesi iş birliği ile Eskidji Gayrimenkul çalışanları sertifikalı oldu.

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş., Yıldız Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YTÜ-SEM) iş birliği ile Eskidji Gayrimenkul Kurumsal Davranış ve Pazarlama eğitimlerini başarı ile tamamlayan 1. ve 2. gruplar sertifikalarını aldı.

Sadece Eskidji Gayrimenkul ofis sahipleri ve danışmanlarının katılabildiği, emlak sektörüne yönelik YTÜ-SEM bünyesinde 7 profesör ve 4 doçent öğretim görevlisinin görev alarak mesleki eğitim, pazarlama, kişisel gelişim ve Eskidji Akademi yetkililerinin Eskidji Gayrimenkul know-how'ının verildiği sertifika programında Eskidji Gayrimenkul ofisleri sertifikalarını alıyor.

2003 yılından beri faaliyet gösteren Eskidji Bölge Ortaklığı eğitimlerini artık YTÜ-SEM iş birliği ile her iki kurumun bilgi ve tecrübeleriyle hazırlanmış eğitim programı, emlak sektörüne özel örnek bir sertifika programı oldu.

Türkiye geneli 32 şehirde, 75 Bölge Ortağı ile hizmet veren Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş Genel Müdürü Mustafa ACAR "Yıldız Teknik Üniversitesi ile gerçekleşen sertifikalı eğitim programıyla Eskidji Gayrimenkul ofislerindeki hizmet kalitesinin daha da yukarılara taşınması sağlanmaktadır. Eskidji Gayrimenkul ofislerinin seçimlerinde son derece titiz davranılması, mevcut Bölge Ortaklarımızla çalışmalarımızın uzun süreli olmasını sağlamakta ve YTÜ-SEM ile yapılan bu kurumsal eğitimlerle de hem süreklilik hem de kalitede çıtayı yükseltmesi sağlanmıştır. Gayrimenkul sektöründe verilen hizmet kalitesinin çok daha iyi noktalara çıkarılması ve bu konuda donanımlı danışman kadrolarının yetiştirilmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Acar, bu amaçla Yıldız Teknik Üniversitesi ile yapılan bu işbirliği ile eğitim süreçlerini başarıyla tamamlayan ofis sahipleri ve danışmanlar Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek eşliğinde sertifikalarını aldılar. Bu iş birliğinin sektör için de büyük açılımlar getireceğinin altını çizdi. "

Haberin Devamı

2005 yılından beri Yıldız Teknik Üniversitesi M.Y.O Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü Emlak Bilgi Sistemi ve Emlak Pazarlama derslerinde öğretim görevlisi olarak görev yapan ve Eskidji Gayrimenkul Bölge Ortakları Departman Başkanı Taylan ÇİĞVİTAŞLI "Hızla gelişen emlak sektöründe, eğitimli ve donanımlı danışman kadrolarının yetersiz kaldığını, Franchisor (ana firma) marka sahibi Eskidji Gayrimenkul, Bölge Ortaklarının, ofis sahiplerini ve danışmanlarını YTÜ-SEM iş birliği ile kurumsal eğitim ve süreçleri ile uzun süreli istihdam sağlamayı hedeflediklerini, bu süreçleri başarıyla tamamlayan ofis sahipleri ve danışmanların sertifikalarını aldıklarını ve Eskidji Gayrimenkul'ü tercih edenlerin bir çok avantajlardan da faydalandığını belirtti. Bölge Ortaklığı Sistemi, 2004 yılından beri kullanılan ve her geçen gün geliştirilen Eskidji Gayrimenkul Yönetim Sistemi ile emlak işletmelerine bir çok kolaylık kazandırıldığını, özel ofis yönetim sistemini de içeren Etkin Pazarlama Kolay Yönetim, Müşteri Odaklı Hizmet, on-line katalog, Raporlamalar, Getirin Gayrimenkulleriniz Satılsın/Kiralansın, Gizli Portföy Uygulaması, Reklam Departmanı ile ücretsiz ajans hizmeti, İ.K Desteği, ücretsiz hukuk danışmanlığı konularında desteklerin verildiğini belirtti. "

Haberin Devamı