Gazete Vatan Logo
Magazin Eski sevgilisinin programında sunucu olacak

Eski sevgilisinin programında sunucu olacak

Attığı her adımı olay yaratan Aysun Kayacı son projesiyle yine konuşulacağa benziyor

Geçtiğimiz yıl yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran 'Şarkı Söylemek Lazım' yarışması yarışması birbirinden iddialı isimlerle geri dönüyor.

1 Temmuz Salı akşamı yine Show TV ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Şarkı Söylemek Lazım yarışmasında 10 profesyonel şarkıcı 10 ünlü isme koçluk yapacak. Metin Özülkü'nün müzik direktörlüğünde her hafta farklı müzik türlerinden şarkılar seslendirecek çiftler arasında ise:

Müslüm Gürses- Melike Öcalan

Niran Ünsal- Yalçın Menteş

Ümit Besen- Esra va Ceyda Ersoy

Tan- Meral Kaplan

Ege- Leyla Bilginel

Asuman Krause- Özgür Özberk

Aslı Zen- Okan Karacan

Zafer Erdaş- Güler Kazmacı

Müşerref Akay- Vahe Kılıçarslan

Safiye Soyman- Faik Öztürk

Yarışmada Yıldız Tilbe ve Sürpriz bir isim bulunuyor. Jüri ise Zeynep Talu, Ayşe Özyılmazel, Özdemir Erdoğan ve açıklanmayan bir isimden oluşuyor.

Şarkı Söylemek Lazım yarışmasının tanıtım yemeği, önceki akşam Sortie'de gerçekleştirildi. Yemeğe çoğu ünlü isim katılırken bazı yarışmacılar şimdiden iddialı açıklamalarıyla dikkat çekti.

Yarışmanın en eğlenceli çiftlerinden olacağı tahmin edilen Safiye Soyman ve Faik Öztürk gece boyunca espirleriyle herkesi eğlendirdi. Uyumsuz kıyafetleriyle göze batan ikiliden Safiye Soyman'ın sahneden düştüğü için ayağının sakatlandığı öğrenildi.

Soyman hayat arkadaşı hakkında "Faik'i yıllardır çiçeğim gibi yetiştirdim, şimdi marifetlerini sergileme zamanı. Yarışmada beğenilip te beni terkedeceğini sanmam, beni terkederse halk onu taşlar" dedi. Faik Öztürk ise 'İlk üçte kesin varız. Ayrıca Safiye'nin yeni albümünde de birlikte bir Elazığ türküsü okuyoruz" diye konuştu.

Esra ve Ceyda Ersoy ile samimi pozlar veren Ümit Besen ise 'Eşiniz bu pozlara kızar mı?' sorusuna "Evde sorun olacağını zannetmiyorum, onlar benim kızı yaşında. Yarışmada iddiamız var, yarışmacılarımın kulakları çok iyi" cevabını verdi.

Aysun Kayacı sunucu olacak

Şarkı Söylemek Lazım yarışmasında sunuculuk yapacak olan Kayacı daha önce programın yapımcısı Fatih Aksoy ile fırtınalı bir aşk yaşamış hatta bu aşk için uzun yıllar birlikte olduğu Emre Aşık'tan ayrılmıştı.

Fatih Aksoy ile 7 ay süren bir aşk yaşayan Kayacı'nın evlenmek üzereyken ayrılması herkesi şaşırtmış, ünlü yapımcı Aksoy ayrılık sonrası bir röportajında söylediği "Evlenilecek kız var, eğlenilecek kız var' sözleri ise Kayacı'ya maledilmişti. Ayrıldıktan sonra bir daha görüşmeyen çift arasındaki ipler Aksoy'un evlenmesi ve çocuk sahibi olmasıyla iyice kopmuş, Aysun Kayacı ise yeni bir aşka yelken açarak Ozan Sevindik ile birlikte olmaya başlamıştı.

Kayacı artık her salı Show TV ekranlarında eski sevgilisi Aksoy'un yapımcılığını yaptığı programı sunacak. Bu konuya şimdiki sevgilisi Ozan Sevindik'in ne diyeceği ise merak konusu.

HABERTURK









Haberin Devamı