Gazete Vatan Logo

Eski sevgiliden internet pususu!

Eski sevgiliden internet pususu!

Hukuk öğrencisi eski sevgili, ‘e-pusu’ kurıduğu genç hostesi 26 yerinden bıçaklayıp kaçtı. Özel bir havayolu şirketinde hostes olarak çalışan 25 yaşındaki B.Ç., internet üzerinden T.M. (22) adlı hukuk fakültesi öğrencisi ile tanıştı. İstanbul Kartal’da yaşayan genç kadın ve T.M. kısa süre sonra sevgili oldu, hatta evlilik hayalleri kurmaya başladı. Ancak ilişkileri 1 yılı doldurmadan T.M. bir tartışma sırasında genç kadına yumruk atıp burnunu kırdı. B.Ç. soluğu adliyede aldı, ancak aileler araya girince şikâyetinden vazgeçti. Şiddet devam edince B.Ç., sevgilisini terk etti. T.M. ise ayrılığı kabul etmedi, B.Ç.’nin yolunu kesip ölümle tehdit etti. Genç hostesin başvurduğu Anadolu Cumhuriyet Savcılığı, koruma kararı aldı.

YİNE İNTERNETTEN BULDU

Genç kadın, bu süreçte sosyal paylaşım sitesinde yeni biriyle tanıştı. Geçtiğimiz cumartesi günü de aldığı buluşma teklifini kabul etti. Randevu yeri olarak verdiği kuaföre gittiğinde kimseyi bulamadı. Dışarı çıktığı anda ise arkasından koşarak gelen bir kişi tarafından defalarca bıçaklandı. Yere düştüğünde saldırganın eski sevgilisi T.M. olduğunu gördü. Zanlı olay yerinden kaçarken, genç kadın çevredekiler tarafından hastaneye kaldırıldı. Ameliyatla dalağı alınan ve vücudunda 26 bıçak yarası bulunan B.Ç. hâlâ hastanede.

KUAFÖRE SAKLANDI

Haberin Devamı

Hukuk fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi T.M.’nin ise buluşma adresi olan kuaförde saklandığı, son anda çıkarak saldırıyı gerçekleştirdiği belirlendi. Polis her yerde, kuaförden çıkış anı güvenlik kameralarına yansıyan T.M.’yi arıyor.

Kapısında polisin nöbet tuttuğu B.Ç. yaşadıklarını Habertürk’e şöyle anlattı: “Bana 300 metreden fazla yaklaşması yasaklandı. İşe gidip gelirken hep çevremi kontrol ediyordum. Koruma kararına rağmen bana bunu yaptı. Korkuyorum. O elini kolunu sallayarak geziyor. Bir an önce yakalanmasını ve ağır bir cezaya çarptırılmasını istiyorum.”