Gazete Vatan Logo

Eski kız arkadaşına 'eşyalarını gel al' deyince...

Konya’da, eski kız arkadaşına "eşyalarını gel al yoksa satacağım" diye mesaj atan bir kişi, kendisini ormanlık alana çağıran eski kız arkadaşının yeni sevgilisi ve arkadaşları tarafından demirle dövüldükten sonra bıçakla öldürüldü.

Eski kız arkadaşına 'eşyalarını gel al' deyince...

Olay, 16 Haziran akşamı Konya-Beyşehir karayolunun 10’uncu kilometresindeki ormanlık alanda meydana geldi. İddiaya göre, içkili bir mekanda garson olarak çalışan 3 çocuk annesi R.T. (33), sevgilisi İ.D. (25) ve sevgilisinin arkadaşlarıyla birlikte ormanlık alanda alkol aldığı sırada eski erkek arkadaşı Hüseyin Kayan (26)'dan "eşyalarını gel al yoksa satacağım” şeklinde mesaj aldı. Gelen mesaja sinirlenerek ağlamaya başlayan R.T., sevgilisinden yardım istedi. Bunun üzerine Hüseyin Kayan, eski sevgilisinin birlikte alkol aldığı arkadaşları tarafından ormanlık alana çağrıldı.

ÖLDÜRESİYE DÖVÜP BIÇAKLADILAR

Yanında birkaç arkadaşıyla birlikte Akyokuş mevkisine giden Hüseyin Kayan'ı ormanlık alanda eski sevgilisinin arkadaşlarından M.D. karşıladı. Hüseyin Kayan'dan yanında getirdiği arkadaşlarının orada durmasını isteyen M.D., daha sonra Hüseyin Kayan'ı ormanlık alana götürdü. Burada eski sevgilisinin yeni erkek arkadaşıyla karşılaşan Hüseyin Kayan, sözlü olarak başlayan tartışmanın büyümesi üzerine şahıslarla kavga etmeye başladı. Çıkan kavgada 4 kişi tarafından demirle darp edilen Hüseyin Kayan, şahıslardan M.D. tarafından bıçaklandı. Hüseyin Kayan aldığı darbeler sonucu ağır yaralanırken, şahıslar olay yerinden kaçtı. Şüpheli şahıslar kaçarken, bıçakladıkları şahsın yolda bekleyen arkadaşlarına da Hüseyin Kayan'ın durumunun iyi olmadığını belirterek yanına gitmelerini söyledi.

KALDIRILDIĞI HASTANEDE CAN VERDİ

Haberin Devamı

Arkadaşları tarafından kanlar içinde bulunan Hüseyin Kayan, otomobille Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine götürüldü. Evli ve bir çocuk babası Kayan, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra araştırma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheliler R.T ve sevgilisi İ.D ile M.D., T.Y.B ve R.E’yi evlerinde yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde sorguya alınan şüphelilerden M.D., önce Hüseyin Kayan’ı kendisinin bıçaklamadığını iddia etti. Ancak, arkadaşları Hüseyin Kayan'ı M.D.'in bıçakladığını itiraf etti. Gözaltındaki 5 şüpheli ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan şüphelilerden 4'ü tutuklanırken, olaya sebep olduğu öne sürülen R.T. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberin Devamı