Gazete Vatan Logo

Eski eşten intikam maili

‘Eşim hostes hastasıdır’

THY Kabin Hizmetleri Başkanı Emine Lim, kendisine sahte bir adresten gönderilen hakaret ve tehdit maillerini savcılığa taşıdı. Savcılık mailleri Lim’in eski eşi Ramiz Aydaşgil’in gönderdiğini tespit etti.

Türk Hava Yolları (THY) Kabin Hizmetleri Başkanı Emine Lim, kendisine bir süredir sahte bir adresten gönderilen hakaret ve tehdit içerikli e-mailleri yargıya taşıdı. Airporthaber.com’un haberine göre Emine Lim, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek mailleri gönderen kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. Emine Lim, gelen e-postada kendisine yönelik ağır küfürler bulunduğunu ve sözkonusu mailin THY’deki diğer yöneticilere de gönderildiğini belirtti. Lim, mailleri atan kişinin tespit edilmesini istedi. Maillerin ‘bestetika34@gmail.-com’ adresinden gönderildiği tespit edildi. Ancak şirketin Türkiye temsilcisi olmadığı için IP adresi tespit edilemedi. Bunun üzerine savcılık, gönderilen maillerin konu kısmındaki ‘muzaffer’ yazısını mercek altına aldı. Bir internet sitesine yapılan yorumlarda da aynı ismin kullanılmasından yola çıkan savcı, maillerin gönderildiği IP adresi Lim’in eski eşi Ramiz Aydaşgil’e ait çıktı. Aydaşgil’in bilgisayarında yapılan araştırmada da hakaret içiren maillerin gittiği Lim’e ait adresin bilgisayarda kayıtlı olduğu tespit edildi. Savcı, Lim’in eski eşi hakkında iddianame hazırladı, Aydaşgil’in ‘hakaret’ ve ‘tehdit’ suçlarından cezalandırılmasını talep etti.



‘Eşim hostes hastasıdır’

Ramiz Aydaşgil, eski eşi Emine Lim’e yolladığı maillerdeki bazı ifadeler şöyle, “Seni birçok kez uyardım ama sen nasıl bir (küfürlü ifade kullanıyor) eşim M. ile dost hayatı yaşamaktasın. 1 Mart’a kadar sana zaman veriyorum. Hala onunla dost hayatı yaşadığını görürsem bu dünyada sana ne yaşatacağımı kimse tahmin edemez. M., hostes hastasıdır. Eşimin aptal hosteslere THY karılarına para yedirmesine son veriyorum. Parası için onunlasın. M.’ye evliliği süresince senin gibi birçokları geldi. ... karşılığını ödedi ve çöpe atıldı.”

Haberin Devamı