Gazete Vatan Logo

Eski eşine giden kocaya kurşun

1,5 aylık evli kadın, 'ayrıldığı eşiyle görüşüyor' diye tartıştığı kocasını direksiyon başında öldürdü

ADAPAZARI'nda 1.5 ay önce evlendiği eşini çıkan tartışma ardından otomobil içerisinde başından vurarak öldüren 21 yaşındaki Melek Tekin, "Eşim sürekli olarak ilk evliliğini yaptığı ayrıldığı eşine gidiyordu. O nedenle tartıştık" dedi.

Olay, Adapazarı'ndaki yeni yerleşim bölgelerinden Karaman Mahallesi'nde meydana geldi. Melek Tekin 1.5 ay önce evlendigi ve ilk evliliğinden de iki çocuğu olan oto elektrikçisi Hakan Tekin'i otomobilin direksiyonunda başından kurşunlayarak öldürdü. Dün işlenen cinayet ardından "Kocamı öldürdüm. Gelin beni alın" diyen Melek Tekin, götürüldüğü Emniyet Müdürlüğü'nde cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini, eşinin kendisine otomobilde hakaret ettiğini söyledi. Adliyeye sevk edilen genç kadın öldürdüğü Hakan Tekin ile 1.5 ay önce evlendiklerini belirterek şunları söyledi:

"Evliliğimizi daha ilk günlerde yürütemedik. Kavga ediyorduk. Nedeni ise sürekli olarak 2 çocuğunun annesi olan ilk eşinin yanına gitmesiydi. Ben de babamın evine Karasu'ya döndüm. Olay günü benimle görüşmek istedi. Bunun üzerine Karasu'dan Adapazarına geldim. Çarşıda buluştuk. Daha önce oturduğumuz Karaman Mahallesi'ne gelerek burada otomobil içerisinde gezerek konuşuyorduk. Eski eşine neden gittiğini sordum. O da çocuklarının annesi olduğunu söyledi. Ayrılacaktık. Ben de yanımda taşıdığı silahı çıkartıp ateş ettim. Pişmanım."

Üzerinden el yapımı 9 milimetre çapında tabanca bulunan Melek Tekin, sağlık kontrulundan geçirilmek üzere geldiği sağlık ocağında gazetecilerin sorularına yanıt vermedi.

Haberin Devamı