Gazete Vatan Logo

Eski eşinden Baransu’ya: Anılarımı anlatayım mı?

İddialarıyla Ergenekon ve Balyoz davalarında rol oynayan gazeteci Mehmet Baransu’ya ‘nafaka’ tepkisi gösteren eski eşi Esra Konur, bildiği bazı şeyleri anlatabileceğini ima etti.

Taraf gazetesinden Mehmet Baransu’nun eski eşi Esra Konur, Twitter hesabında önemli mesajlar paylaştı. Baransu’dan nafaka alamadığını ifade eden Konur, “Nafaka ödememek için gösterdiğin çabayı da ben açıklayacağım bilgine” dedi. Konur, “Dürüstlükten bahsederken 2,5 senedir nafaka ödememek adına attığın taklaları da anlatsana herkes aydınlansın” açıklamasında bulundu.
‘Tanıdık savcılar’
Baransu için “Dürüst numarası yapabilen bir profesyonel” tanımlamasında bulunan Esra Konur, “2,5 senedir sustuğum her şeyi paylaşacağım” dedi. Baransu’ya “önümde diz çökeceksin’ diyen egon baki mi?” diye soran Konur, “Çalışıyor gözüktüğün kurumlar ‘bizden maaş almıyor’ diye dönmüş. Kimden aldığını anlatsana... Bekliyorum bu sefer nasıl tehdit edeceksin. ‘Tanıdık Savcılar’ bir telefonuna bakacak pozisyonda duruyor mu hâlâ?” sorusunu yöneltti.

Haberin Devamı

‘Turpların büyükleri heybede...’
Baransu’nun iki buçuk senedir kendisine zulmettiği ifade eden Esra Konur, “Beni bu noktaya getirmeyecektin. Hani klasik tehdidin var ya ‘insan içine çıkmayacaksın’ sen hâlâ çıkabiliyorsan benim gocunacak bir şeyim yok çok şükür” dedi.
Baransu’ya “Anılarımı anlatayım diyorum ne dersin?” diye seslenen Konur şunları söyledi: “Senin tabirinle turpların büyükleri heybede. Sonunda aynı dili konuşturdun kendinle, iyi mi böyle? Bir insanın üstüne haddinden fazla gelirseniz sabır taşı çatlar sonra çok can yakar Allah muhafaza. Ama kararsızım hangi süreçle başlasam. Boşanmadan önceki mi sonraki mi daha heyecanlıydı. Nasıl üslup güzel mi? Sana yetişebildim mi? İyi öğrenmiş miyim? Ama daha olmamışım bence...”