Gazete Vatan Logo
Magazin Eski eşe 'uzak dur' kararı!

Eski eşe 'uzak dur' kararı!

Gülben Ergen, mahkemeye başvurup eski eşi Erhan Çelik hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Çelik’in, Ergen ve çocuklarının 50 metre yakınına yaklaşması yasaklandı.

Eski eşe 'uzak dur' kararı!

Gülben Ergen, 2 yıllık evliliğin ardından Aralık 2016’da boşandığı sunucu Erhan Çelik hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Mahkemeye başvuran Ergen, eski eşinin şiddet, tehdit, aşağılama ve küçük düşürmeyi hedefleyen davranışlarını öne sürerek, koruma kararı talep etti. Talebi kabul eden mahkeme, Çelik’in 3 ay süreyle Ergen ve çocuklarına 50 metreden fazla yaklaşmasını yasakladı.

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada “Örgütlü ve aralıksız bir saldırı altındayım. Aracıma bıçaklı saldırı düzenlendi, fail tespit edildi, hukuki mücadele başlatıyorum” demişti. Ergen’in oturduğu siteye girip, aracına bıçaklı saldırı düzenleyen kişinin eski eşi Erhan Çelik olduğu iddia ediliyor.

Arabasına kartpostal bıraktım
Önceki gün TRT’deki görevinden ayrılan Erhan Çelik, eski eşinin arabasına bıçaklı saldırı düzenlediği iddiaları üzerine şunları söyledi: “Neymiş? Çocuklarına zarar verebilirmişim! 2.5 yılı evli 5 yıl oturduğum sitede hala pek çok görüştüğüm komşum var. Geçenlerde yine yakın bir dostumu görmek için gittiğim sitede aracının sileceğine bir kartpostal bıraktım. Doğum günümde bana verdiği, üzerinde evlatlarımızın, benim ve kendisinin adının yazılı olduğu… Bu kartpostalı aracının sileceğine bırakmamdan hareketle şimdi çocuklarının can güvenliği yok diye mahkemeye başvurmuş. Saldırı görüntülerini vakit kaybetmeden yayınlamayan müfteridir!”

Haberin Devamı