Gazete Vatan Logo
Magazin Eski eşe hapis şoku!

Eski eşe hapis şoku!

Gülben Ergen’in cep telefonuna yollanan hakaret ve tehdit içerikli mesajlar gerekçe gösterilerek Erhan Çelik, şoförü ve asistanı hakkında hazırlanan iddianame ile beş yıla kadar hapisleri istendi

Eski eşe hapis şoku!

Şarkıcı Gülben Ergen’in cep telefonuna iki ayrı numaradan hakaret ve tehdit mesajları atan iki kişinin kimlikleri tespit edilmişti. İkisinin de Erhan Çelik’le bağlantısı olduğu ortaya çıkmıştı. Şarkıcı Gülben Ergen’in avukatı Altın Mimir aracılığı ile yaptığı şikayet üzerine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame, yargılamanın yapılabilmesi için İstanbul Anadolu 5. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderildi ve iddianame kabul edildi.

Hazırlanan iddianamede, şikayetçi Gülben Ergen’in cep telefonuna tehdit ve hakaret içerikli mesajlar geldiği, mesajı yollayan Erhan Çelik’in şoförü Harun G.’nin, Çelik’in azmettirmesi ile iddianameye konu mesajları attığı belirtiliyor. Çelik’in asistanı olan diğer şüpheli Seda K.’nın hakaret ve tehdit içerikli mesajlar yolladığı belirtilen iddianamede, Erhan Çelik, Harun G. ve Seda K. için, “Hakaret”, “Tehdit” ve “Kişilerin huzur ve sükununu bozma” suçundan 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmaları isteniyor.