Gazete Vatan Logo

Eski eş ile yeni eş kocaya karşı birleşti

Rus uyruklu Yuliva’ya şikayetçi olduğu Türk iş adamının eşi Özlem Özşahin’den destek geldi. Özşahin “Kocam eski eşine yapmadığını bırakmadı” dedi

İZMİR’de 1997 yılında evlenip 5 yıl sonra boşandığı, kızının babası iş adamı İ.Y.C.’nin sahte belgelerle kendisine karşı davalar açıp, icra takibi yaptırdığını iddia eden Rus uyruklu Yuliva Yuryevna Pikolova, suç duyurusunda bulundu. Pikolova şunları söyledi:

Beni tehdit ediyordu

“Eski eşim ile anlaşamadım ve 2002 yılında boşandık. Mahkeme kızımın velayetini babasına verdi. Ben de kızıma yakın olabilmek için Urla’da eski eşime yakın adreste oturmaya başladım. Ancak eşim beni tehdit ve taciz etmeye başladı. Dava açtım. 3 bin lira para cezasına çarptırıldı. Tehditler sürünce İstanbul’a taşınmaya karar verdim. Hakkımda sahte faturalarla icra takibi başlatmış.”

İ.Y.C. ile evli olan Özlem Özşahin C. ise “Eşimin Yuliva’dan olan kızının aşırı mutsuzluğu dikkatimi çekmişti. Bu yüzden tedbirli davranmaya başladım. Eşim, Yuliva’ya karşı sistemli bir şekilde kötülük yapmaya başladı. Sahte evraklar hazırladığına tanık oldum. Böyle bir adamla ben de yaşamak istemiyorum” dedi. Yuliya’nın kızı Y.C. de “Babam eve başka kadınları getiriyor. Ben annemle birlikte olmak istiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Olayı soruşturan savcı, İ.Y.C’nin de ifadesini alınması için evine tebligat gönderdi.