Gazete Vatan Logo

Eski başkan ‘24’ ile proje yapacak

ESKİ Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, 24 Gayrimenkul şirketine ortak olarak gayrimenkul sektörüne girdi. Şirketin Halkalı’da geliştirdiği ‘Cadde 24’ projesindeki dükkanlar satışa çıktı.

Şirketin 2015 sonbaharında teslim edilecek projesinde 199 home ofisi 2 haftada sattıklarını belirten 24 Gayrimenkul CEO’su Ahmethan Yılmaz, 72 dükkanı da satışa sunduklarını söyledi. Site tipi yapılaşmaya karşı olduklarını söyleyen Ahmethan Yılmaz, Halkalı’daki Cadde 24’te yer alan ticari birimlerde yerel esnafın da dahil edildiğini, manavdan ayakkabı tamircisine kadar her alanda dükkanın düşünüldüğünü belirtti. Yılmaz, “Dükkanların büyüklükleri 25 ile 829 metrekare arasında değişiyor. 24 markalı projemizde ilk 24 dükkanı yüzde 24 indirimle satacağız” dedi. Satışa sunulan dükkanların metrekare birim fiyatı 5 bin 850 TL’den başlıyor.

İnşat sektörünün bulunduğu nokta itibariyle bir endüstri haline geldiğini ifade eden 24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay gelecek hedefleri ile ilgili “2015 yılında Halkalı, Basın Ekspres ve Kâğıthane bölgelerinde toplamda 500 Milyon liralık yatırımlarımız olacak, çevresinde yaşayan insanların da tıpkı içinde yaşayanlar gibi parçası olabileceği projeler geliştireceğiz”diye konuştu.

Haberin Devamı