Gazete Vatan Logo

Eşinin gözleri önünde kendini aşağı attı

Antalya'da bunalıma giren bir kişi, polisin ikna çabalarına rağmen inşaat halindeki binanın 5'inci katından kendini boşluğa bıraktı.

İtfaiyenin açtığı brandanın üzerine düşen Mustafa K.'nin (28) düşüş anı cep telefonuyla görüntülendi. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Mustafa K., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

İTFAİYE BRANDA AÇTI

Olay bugün sabaha karşı Göçerler mahallesi 3412'inci sokakta yaşandı. Bir kişinin inşaat halindeki binanın 5'inci katında intihara teşebbüs ettiği ihbarını alan polis, olay yerine gelerek şahsı ikna etmeye çalıştı. Bu arada itfaiye ve sağlık ekipleri de olay yerinde güvenlik tedbiri aldı. İtfaiye ekipleri, şahsın bulunduğu noktanın altına branda açtı.

OLAY YERİNE ÇAĞRILAN EŞİ DE İKNA EDEMEDİ

Bir süre elleriyle inşaat demirlerinden tutunup ayaklarını yerden kesen ve bu şekilde bekleyen Mustafa K., yaklaşık yarım saat süren çabalara rağmen ikna edilemedi. Bu arada polis, gencin ulaştığı eşini de olay yerine çağırdı. Eşinin ikna çabaları da işe yaramayınca, herkesin gözleri önünde ellerini açıp 5'nci kattan kendini boşluğa bırakan Mustafa K., itfaiye ekiplerinin açtığı brandanın üzerine düştü. Sağlık ekiplerinin hemen müdahale ettiği Mustafa K., Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Gencin neden ölmek istediği anlaşılamazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.