Gazete Vatan Logo

Eşini öldürüp intihara kalkışan koca da hastanede öldü

Edirne'nin Keşan İlçesi’ne bağlı Pırnar Köyü’nde eşini uyurken tüfekle başından vurarak öldürdükten sonra köy meydanında intihara kalkışarak ağır yaralanan 32 yaşındaki Gökhan Ferit Gül tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Gökhan Ferit Gül’ün öldürmek için ateş ettiği ancak isabet ettiremediği 8 yaşındaki oğlu Atakan da anne ve babasının ölümü nedeniyle dedesiyle babaannesine teslim edildi.

Keşan’a bağlı Pırnar Köyü’nde oturan ve psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Gökhan Ferit Gül, geçen Pazar gecesi 9 yıllık eşi 27 yaşındaki Ersel Gül’ü yatakta uyuduğu sırada ruhsatlı otomatik av tüfeğiyle başından vurarak öldürdü. Bitişik evde bulunan ve yatağında uyuyan oğlu Çamlıca İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi Atakan Gül’e doğru ateş eden ancak isabet ettiremeyen Gökhan Ferit Gül, köy meydanında tüfeği başına ateşleyerek intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralanan Gül, tedavi gördüğü Keşan Devlet Hastanesi’nde dün akşam hayatını kaybetti. Savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Gül’ün cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

23 GÜN HASTANEDE TEDAVİ GÖRMÜŞ

Eşini öldürüp intihar eden Gökhan Ferit Gül’ün daha önce de ailesine saldırarak ölümle tehdit ettiği ortaya çıktı. Yakınları tarafından ikna edilerek götürüldüğü Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Kliniği’nde ‘Psikotik belirtili bipolar duygulanım bozukluğu’ tanısıyla 23 gün yatarak tedavi gördüğü belirlenen Gül’ün geçen 22 Nisan’da taburcu olduğu öğrenildi. Verilen ilaçları düzenli almadığı öne sürülen Gül’ün zaman zaman şuurunu yitirerek ailesini ölümle tehdit ettiği ve çevresine saldırgan davranışlar sergilediği kaydedildi.

Haberin Devamı

GENÇ KADIN EVİNE GEÇEN HAFTA DÖNMÜŞ

Gökhan Ferit Gül’ün öldürdüğü eşi Ersel Gül’ün 1 ay Uzunköprü’ye bağlı Kurtbey Beldesi’nde oturan ailesinin yanında kaldığı ve geçtiğimiz hafta oğlu Atakan Gül için Pırnar Köyü’ndeki evine geri döndüğü öğrenildi. Gökhan Ferit Gül’ün son olarak eşi Ersel Gül ve babası Cumazi Gül’le birlikte 1 Mayıs Cuma günü Keşan Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne başvurduğu ancak kendisiyle ilgilenilmediğini öne sürerek psikiyatri doktoruyla görüşmeden hastaneden ayrılarak köye döndükleri kaydedildi.

ÇOCUK DEDE VE BABAANNESİNE TESLİM EDİLDİ

Olayın ardından koruma altına alınan ve anneyle babasının öldüğü söylenmeyen Gül çiftinin 8 yaşındaki oğlu Atakan Gül, Pırnar Köyü’nde yaşayan dedesi Cumazi ile babaannesi Nuriye Gül’e teslim edildi. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Haberin Devamı