Gazete Vatan Logo

Eşim kanser, alkolü bırakacağım, bırakın

Eski polis müdürü Adil Serdar Saçan’ı darp ettiği gerekçesiyle hakim önüne çıkan Onur Özbizerdik tutuklandı

Eşim kanser, alkolü bırakacağım, bırakın

Beşiktaş’ta bir eğlence merkezinde eski Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan’ı darp ettiği ve polis ekiplerine mukavemet gösterdiği gerekçesiyle gözaltına alınan Onur Özbizerdik tarafından tutuklandı.

Kasten yaralamaktan

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanarak Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na getirilen Özbizerdik’in, hakkında soruşturma yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca ifadesi alındı. Soruşturma savcısı, şüpheli Özbizerdik’i, “kasten yaralama ve görevi yaptırmamak için direnme” suçlarından tutuklanması istemiyle nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk etti. Alaattin Çakıcı’nın üvey oğlu Özbizerdik, Beşiktaş’taki bir eğlence merkezinde eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan’ı darp ettiği, olay yerine gelen polislere de mukavemette bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. Onur Özbizerdik, hakimlikteki ifadesinde, “Ben Eyüp Sultan’a giderek içkiye tövbe edeceğim. Silaha tövbe etmiştim” dediği belirtildi.

Haberin Devamı

Bekçi görsem ceket iliklerim

İfadesinde Adil Serdar Saçan’a vurmadığını, mekanda çıkan kavgayı ayırmaya çalıştığını söylediği ileri süren Özbizerdik’in, “Alkol almaya devam ettim. Yaklaşık 4-5 dakika sonra bir grup gelerek üzerime çullandılar. Üzerinde polis kıyafeti ve telsizleri yoktu” dediği öğrenildi. Özbizerdik’in 6 aydır da silah taşımadığını söylediği kaydedildi. Eşinin kanser hastası olduğunu ve Amerika’da tedavi gördüğünü belirten Özbizerdik’in 2 çocuğuna bakmak için salıverilmeyi talep ettiği öğrenildi. Polise karşı saygılı olduğunu ve rahmetli dedesinin kendisine ‘Bekçi bile görseniz önünüzü ilikleyin’ dediğini aktaran Özbizerdik’in olay günü alkollü olduğunu ancak böyle bir şey yaptığını hatırlamadığını söylediği öğrenildi.