Gazete Vatan Logo

Eşim Boşnak mantısı yapmayı öğrendi

Türkiye’ye 2011’de geldi, sadece Galatasaraylıların değil, rakip taraftarların da hayranlığını kazandı. 2015’in son saatlerinde kız arkadaşı Patricia Callero ile evlenen Fernando Muslera, saha dışında bilinmeyenlerini anlattı.

Eşim Boşnak mantısı yapmayı öğrendi

Turkcell’in 14 Şubat’a özel reklamında yer aldınız... Daha önce de sizi kamera karşısında gördük. Nasıl bir duyguydu?

Açıkçası bu tip projelere çok alışığım. Hem bireysel olarak kendi takımımın sponsorluk işlerinde çok fazla fotoğraf ve reklam çekiminde yer aldım. Sette olmayı ya da bu tip çekimlerde olmayı çok seviyorum. Yapılan işten keyif almaya çalışıyorum. Şunu da söylemeliyim ki GNÇ’nin Anti-Sevgililer Günü projesinde yer almaktan çok memnunum. Kurguyu çok sevdim ve çok eğlendim. Top yerine çiçekleri ve kalpleri yakalamak da eğlenceliydi. Ayrıca GNÇ uygulamasındaki oyun da çok zevkli oldu. Oyunda da yine kalede ben varım.

Mutlaka romantik ortam yaratırım

Reklamda gençleri klişe hediyelerden kurtarıyorsunuz. Peki gerçekte eşinize klişe hediyeler aldığınız olmuyor mu?

İlişkimizin ilk başlarında elbette almışımdır. Bunu hiç yapmadım diyen erkek de zaten bence yalan söylüyordur. Elbette ilişkinin ilerleyen dönemlerinde birbirimize daha güzel, daha faydalı, her ikimizin de işine yarayabilecek hediyeler almaya başladık.

Haberin Devamı

Sevgililer Günü’nü kutlar mısınız? Mesela bu 14 Şubat için planınız var mı?

Kültürel olarak bizim için daha fazla şey ifade eden bir olay Sevgililer Günü. Mutlaka romantik bir ortam yaratır, yemek yer ve beraber yer aldığımız bir poz da paylaşırız.

Türkiye’de yalnızca Galatasaray taraftarlarının değil sempatisini kazandınız.

Bunun sırrının ne olduğunu açıkçası bilmiyorum. Belki de sahada sakin kalmam. İnsanların benim geldiğim günden beri içerideki ve saha dışındaki davranışlarımı beğenmeleri olabilir. Her takımın taraftarı beni dışarda gördüğü zaman saygı ve sevgi gösteriyor. Bu inanılmaz gurur verici bir durum.

Türkler gibi çay içmeyi seviyorum

Türk çayını sevdiğinizi biliyoruz. Günde 10 bardak içtiğiniz söyleniyor...

Çayı seviyorum, içerim de. Ama öyle abartıldığı gibi günde 10 bardak içmiyorum. Sette kaldığım sürece sette çalışanlara da sorabilirsiniz on bardak çay biraz fazla.

Battaniyeye sarılıp film izliyoruz

Eşinizin sizi en çok etkileyen yanları neler?

Haberin Devamı

İlk görüşte 2010 yılında Uruguay’da aşık oldum Patricia’ya. Bugüne dek her zaman yanımda oldu. O, her zaman bana sevgisini hissettiren muhteşem bir insan.

Futboldan arta kalan zamanda eşinizle beraber neler yapıyorsunuz?

Biz evcimen insanlarız evimizde kanepede battaniyeye sarılarak dizi film seyretmeyi seviyoruz. Televizyonumuza kendi ülkemizin kanallarını uydudan bağlattık, genelde o dizileri seyrediyoruz.

Türk yemeklerinden favorileriniz var mı? İstanbul’a dair en sevdiğiniz şeyler neler?

Florya’da tesislere yakın oturduğumuz için daha önce de söylediğim gibi genelde evdeyiz ve çok fazla dışarı çıkmadık. Bir iki hafta içerisinde şehir merkezinde Levent tarafına doğru bir eve yerleşeceğiz. Böylece yeni tatlar deneyebiliriz diye düşünüyorum. Bu arada eşim Boşnak mantısı yapmayı öğrendi..