Gazete Vatan Logo

Eşi paraları ve oğlunu alıp kaçtı!

ZONGULDAK’ın Devrek İlçesi Çaydeğirmeni Beldesi’nde oturan 42 yaşındaki Cemil Ç., 9 yaşındaki oğlu ile 155 bin lirasını alıp evi terk eden ve boşanma davası açan 18 yıllık eşinin dönmesini istedi.

Beldede kasap, lokanta ve kömür işletmeciliği yapan, aynı zamanda hidroelektrik santrali inşaatında usta olarak çalışan Cemil Ç., AK Prati Çaydeğirmeni Kadın Kolları Başkanlığı yönetiminde de yer alan eşi 35 yaşındaki Meyram Ç.’nin, geçen 30 Ocak’ta 17 ve 9 yaşlarındaki oğullarını da alarak evi terk ettiğini söyledi. Cemil Ç. eşinin, "Keşke bir kere candan sarılsaydın bize. Gün gün ölüyorum yanında fark etmedin bile. Varsa yoksa HES. Aileni unuttun" yazılı not bıraktığını, giderken yaklaşık 155 bin lirasını da aldığını belirtti. Büyük oğlunun daha sonra eve geri döndüğünü ifade eden Cemil Ç., küçük oğlunu yaklaşık 5 aydır görmediğini söyledi.

İstanbul’da başka birisiyle yaşamaya başladığını öğrendiği eşinin İstanbul Silivri Aile Mahkemesi’ne boşanma davası açtığını da kaydeden Cemil C., her şeye rağmen eşinin geri dönmesini istedi. Eşinin kendisini terk etmesinden sonra dünyasının karardığını, dükkanlarını kapattığını ve işten de ayrıldığını anlatan Cemil Ç., şöyle konuştu:

Haberin Devamı

"5 aydır oğlumu göremiyorum. Benden kaçıyorlar. Ben her şeye rağmen onu affetmeye hazırım. Bizim çocuklarımız var. Yuvasına dönsün. Her insan hata yapabilir. Biran önce uyansın ve aklını başına toplasın. İnşallah hatasını anlar ve evine geri döner."